Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Ένα βήμα από τον τίτλο του πρωταθλητή ο Ολυμπιακός

Πόλο: Ένα βήμα από τον τίτλο του πρωταθλ...

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν και στην έδρα της Βουλιαγμένης με 10-8

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 10-8 της Βουλιαγμένης στον Λαιμό και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο ανδρών κόντρα στην Βουλιαγμένη.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη δεύτερη νίκη με 10-8 και απομένει να κατακτήσει μία ακόμη, το προσεχές Σάββατο (21/05) στο εθνικό κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» για να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας.

Οι παίκτες της Βουλιαγμένης αποδείχθηκαν συνεπείς στα όσα είχαν υποσχεθεί μετά τον πρώτο τελικό, κάνοντας εξαιρετικά δύσκολο το έργο των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι αν και προηγήθηκαν 1-3, είδαν τους «μπέμπηδες» να ισοφαρίζουν.

Στο τρίτο οκτάλεπτο δημιουργήθηκε ένταση με τον αρχηγό της εθνικής ομάδας, Χρήστο Αφρουδάκη να αποβάλλεται με αντικατάσταση από τους διαιτητές λόγω διαμαρτυρίας.

Στη συνέχεια η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πήρε εκ νέου προβάδισμα τριών τερμάτων 6-9, όμως η Βουλιαγμένη μείωσε 9-7 με τον Μάνθο Βουλγαράκη, με τον Ολυμπιακό να μένει 100 τοις 100 συγκεντρωμένος και να φτάνει τελικά σε μία δύσκολη και σπουδαία νίκη με 10-8.

Οκτάλεπτα: 0-2, 2-3, 3-4, 3-1

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κώστας Λούδης): Παπαδόγκωνας 1, Χρυσοσπάθης 1, Χ. Αφρουδάκης 1, Δελαγραμμάτικας 1, Γούβης 1, Καπότσης 1, Ελμισιάν 1, Βουλγαράκης 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θόδωρος Βλάχος): Φουντούλης 3, Ντόσκας 2, Γούνας 2, Μάγιαρακ 1, Βλάχος 1, Δερβίσης 1.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλο: Έκανε περίπατο ο Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports