Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ-πονγκ: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης στους Παίδες

Πινγκ-πονγκ: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Γεράσ...

Χάλκινο μετάλλιο για τους Φοίνικες Πάτρας στο ομαδικό Κορασίδων

Συνέχεια στις επιτυχίες για το πατρινό πιγκ-πογκ είχαμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομαδικών και Ατομικών Αγωνισμάτων Παίδων – Κορασίδων που έγινε στις 6-7-8/5/2016 στη Φλώρινα.

Ο πατρινός αθλητής Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης, που φέτος αγωνίζεται ως δανεικός από τον Αναγεννησιακό στον ΑΚ Ζωγράφου αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στους παίδες, τόσο το ατομικό, όσο και στο ομαδικό και  πήρε  το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό παίδων.

Συγκεκριμένα στο ατομικό ο Χατζηλυγερούδης μετά από δύο χαμένους τελικούς στη κατηγορία των παμπαίδων, κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφού μετά από ένα συναρπαστικό τελικό επικράτησε επί του  Γιάννη Δαμιανή (συμπαίκτη του στον ΑΚ Ζωγράφου και ζευγάρι του στο διπλό) που ήταν Νο 1 φαβορί με 3-1 (11-7, 11-8, 5-11 και 11-9).

Στο ομαδικό παίδων ο Χατζηλυγερούδης πήρε άλλο ένα χρυσό, αφού  με τους συμπαίκτες του στο ΑΚ Ζωγράφου Διαμαντόπουλο, Δαμιανή και Μπόσκοβιτς κατακτήσανε το τίτλο των πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ και στο διπλό παίδων έφτασε μέχρι τον τελικό με το Δαμιανή, ηττήθηκαν όμως στις λεπτομέρειες από τους Στάμου/Κουλουριώτη με 3-2 και κατάκτησαν το ασημένιο μετάλλιο .

Μετάλλιο είχαμε και για τους Φοίνικες Πάτρας στο ομαδικό κορασίδων, που πήραν τη 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Η πατρινή ομάδα παρέταξε τις Βασιλική Ηλιοπούλου, Αθηνά Λιβιεράτου Μαρία Καλύβα και Μιχαέλα Ζιάκα, οι οποίες υπό την τεχνική καθοδήγηση των Δημήτρη Ντεμίρη και Θανάση Τσοκανά, πραγματοποίησαν εξαιρετική πορεία και έφτασαν στο στόχο τους που ήταν ένα μετάλλιο.

Σημαντικό είναι ότι τα κορίτσια των Φοινίκων βρέθηκαν πολύ κοντά στη συμμετοχή τους στον τελικό, αφού στον ημιτελικό κάμφθηκαν δύσκολα από τα Χανιά με 3-1.

Οι Φοίνικες με αυτή την μεγάλη διάκριση συνεχίζουν τη παράδοση που έχουν στη γυναικεία επιτραπέζια αντισφαίριση, με συνεχείς διακρίσεις σε όλες τις γυναικείες κατηγορίες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πινγκ-πονγκ: Τρία μετάλλια για τους Φοίνικες Πατρών στον τελικό των αναπτυξιακών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports