Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ-πονγκ: Τρία μετάλλια για τους Φοίνικες Πατρών στον τελικό των αναπτυξιακών

Πινγκ-πονγκ: Τρία μετάλλια για τους Φοίν...

Ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια ο απολογισμός

Με τον μεγάλο τελικό, που έγινε το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστηρίου των ΤΕΙ στην Κοζάνη, έκλεισε πανηγυρικά ο κύκλος των 13 φετινών αναπτυξιακών τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Οι αγώνες συγκέντρωσαν τους καλύτερους αθλητές και τις καλύτερες αθλήτριες της φετινής σειράς βάσει της ειδικής βαθμολογίας των αναπτυξιακών. Περιλάμβαναν  τις κατηγορίες νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων.

Το ανώτατο  όριο των συμμετοχών για κάθε κατηγορία ηταν  16 αθλητές ή αθλήτριες, Στους εφήβους, τις νεάνιδες, τους παίδες και τις κορασίδες συμπληρώθηκε αυτός ο αριθμός ενώ  στους παμπαίδες κάλυψαν τις ειδικές προϋποθέσεις συμμετοχής ( ειδική βαθμολογία αναπτυξιακών πρωταθλημάτων) 15 και στις παγκορασίδες 10.

Τη διάκριση στον τελικό του θεσμού διεκδικήσαν παιδιά από σωματεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Έδεσσας, της Καβάλας, των Χανίων, της Πάτρας, της Αλεξανδρούπολης, της Φλώρινας και των Ιωαννίνων.

Από τους ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΓΛΥΓΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ είχαν προκριθεί, βάσει της ειδικής βαθμολογίας η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ  (νο6 της ειδικής βαθμολογίας) στις κορασίδες, ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ (νο2) και ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗΣ (νο5) στους παμπαίδες.

Και οι τρεις των Φοινίκων μπήκαν στη τελική τετράδα με τη ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ να κάνει την υπέρβαση φθάνοντας στο τελικό  της κατηγορίας των κορασίδων και στο ασημένιο μετάλλιο.

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, έξι ημέρες μετά τη συμμετοχή του  στο HOPESCELLECTION CAMP της ETTU στο Λουξεμβούργο παρουσιάσθηκε κουρασμένος από το βαρύ  προπονητικό πρόγραμμα του camp,και περιορίσθηκε στο χάλκιναo μετάλλιο στη κατηγορία των παμπαίδων.

Στην ιδία κατηγορία ιδιαίτερη διάκριση το επίσης χάλκινο μετάλλιο του ΑΛΕΞΗ ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗ που παρουσίασε μεγάλη αγωνιστική βελτίωση.

Πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός των κυπέλλων και των μεταλλίων υπήρχαν για όλους τους προκριθέντες στη τελική φάση χρηματικά έπαθλα, πλούσια δώρα από χορηγούς και  πληρωμή από την ΕΦΟΕΠΑ της συμμετοχής  σε διεθνή οπεν στο εξωτερικό για τους δυο πρώτους κάθε ηλικιακής κατηγορίας.

Τα μέλη του προπονητικού επιτελείου των Φοινίκων ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΕΜΙΡΗΣ και ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΚΑΝΑΣ που συνόδευσαν την αποστολή δήλωσαν ότι "η παρουσία του συλλόγου μας ήταν από τις καλύτερες των αγώνων και ότι αντίστοιχες και μεγαλύτερες διακρίσεις θα έχουμε και στις τελικές φάσεις των πανελληνίων ηλικιακών πρωταθλημάτων."

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πινγκ-πονγκ: Σπουδαίες επιτυχίες για τους Πατρινούς αθλητές στον τελικό των αναπτυξιακών της ΕΦΟΕΠΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports