Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ξεχωρίζει και πάλι το ντέρμπι των "Δικεφάλων"

Μπάσκετ: Ξεχωρίζει και πάλι το ντέρμπι τ...

Στα πλέι οφ της μεγάλης κατηγορίας

Σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για τα πλέι οφ στην Α1 Εθνική μπάσκετ των ανδρών, η οποία περιλαμβάνει τις δεύτερες αναμετρήσεις σε δύο από τα ζευγάρια των προημιτελικών.

Όπως είναι φυσικό, το μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ (20:00), με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει την ευκαιρία να αποκλείσει την Ένωση μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ.

Αυτό, βεβαίως, μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού οι «κιτρινόμαυροι» παίζουν με την «πλάτη στον τοίχο» και είναι βέβαιο ότι θα βγάλουν μεγάλη αντίδραση, προκειμένου να επαναφέρουν τη σειρά στην Αθήνα, την προσεχή Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Ο Σχορτσανίτης θα είναι διαθέσιμος για τους γηπεδούχους, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση, θα λείψει όμως ο Τσόχλας, ο οποίος χειρουργήθηκε στον καρπό, ενώ στην ΑΕΚ ο Χέρστον ακολούθησε την αποστολή στη Θεσσαλονίκη αλλά είναι αμφίβολος.

Νωρίτερα (18:00), η Κηφισιά υποδέχεται στο «Ζηρίνειο» τον Άρη (αμφίβολος ο ΜακΛίν) με στόχο τη νίκη που θα φέρει τη σειρά στο 1-1 και θα επιτρέψει στο σύλλογο των βορείων προαστίων να παίζει σε τρίτο παιχνίδι για την πρόκριση στα ημιτελικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας υποδέχεται (17:00) στην Αγυιά το Περιστέρι

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports