Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Δυναμικό παρών έδωσε το Πατρινό κοινό στο live της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο παλαιό Πτωχοκομείο -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δυναμικό παρών έδωσε το Πατρινό κοινό στ...

Το περασμένο Σάββατο 16 Απριλίου 2016 το βράδυ

Ξεχωριστή όπως εξάλλου αναμενόταν, ήταν η μουσική βραδιά με την εκλεκτή ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Royal Theater – παλαιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας το περασμένο Σάββατο 16 Απριλίου 2016.

Ήταν μια βραδιά όπου το Royal Theater γέμισε ασφυκτικά από κόσμο και δη νεολαία ενώ εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία πλαισιωμένη από την μπάντα της παρουσίασε τραγούδια παλιά και νέα που έχει αγαπήσει το κοινό. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν και ιδιαίτερα επικοινωνιακή με το κοινό.

Ο κόσμος είχε πλημμυρίσει την Ακτή Δυμαίων από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου για να βρεθεί όσο γίνεται πιο κοντά της στην σκηνή και όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, συμμετείχε ενεργά καθ’ όλη την διάρκεια του live προγράμματος που κράτησε μάλιστα περίπου τρείς ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που ξεχώρισε για την εκφραστική και γεμάτη συναίσθημα ερμηνεία της αλλά και την κίνηση και το χιούμορ της, υποσχέθηκε πως θα ξανάρθει στην Πάτρα, το πιο πιθανό, το ερχόμενο φθινόπωρο.

*Οι φωτό μας εστάλησαν μαζί με το δελτίο Τύπου.

*Στο μεταξύ ένα νέο μουσικό live προγραμματίζεται στο Royal Theater της Πάτρας την ερχόμενη Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στις 22.00 όπου θα έρθει να τραγουδήσει ο Μάνος Πυροβολάκης. Ήδη οι σχετικές αφίσες έχουν αρχίσει και τοποθετούνται σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture