Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Απόλλων Carna, ΕΣΑΚΕ και Ολυμπιακός τίμησαν τον Νίκο Αργυρόπουλο-ΔΕΊΤΕ ΦΩΤΟ

Απόλλων Carna, ΕΣΑΚΕ και Ολυμπιακός τίμη...

Συγκινητικές στιγμές για τον αρχηγό στην Περιβόλα

Το κλειστό της Περιβόλας ήταν κατάμεστο από τους Πατρινούς που ήρθαν να αποχαιρετίσουν τον Νίκο Αργυρόπουλο, ο οποίος αποσύρεται από τα παρκέ στο τέλος της σεζόν.

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης της 25ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Απόλλωνας βράβευσε τον Αργυρόπουλο για την προσφορά του.

Ο έμπειρος γκαρντ αρχικά παρακολούθησε από την γιγαντοοθόνη του γηπέδου ένα αφιερωματικό βίντεο προς τιμήν του, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε τιμητική πλακέτα από τον Γιώργο Χαλβατζάκη, αλλά και μια φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομά του και τον αριθμό 5, την οποία του παρέδωσε ο Βασίλης Σπανούλης.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλησε να τον τιμήσει για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ, έχοντας αγωνιστεί και στον Πειραιά για μία σεζόν (2005-2006), προσφέροντας του μία φανέλα των "ερυθρολεύκων" με το όνομα του, έχοντας τις υπογραφές των παικτών, αλλά και μία μπάλα.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης απένειμε τιμητική πλακέτα στον 36χρονο γκαρντ για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο 36χρονος Πατρινός άσος τιμήθηκε από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Απόλλωνα Πάτρας Carna κ. Φίλιππο Καμίση, τον πρόεδρο του ΑΣ Απόλλων Πάτρας, κ. Σωτήριο Χαλκιόπουλο και τον πρόεδρο της Απολλωνιάδας κ. Γιώργο Μιχαλόπουλο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports