Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Εσείς δοκιμάσατε το νέο 2-σε-1 μενού του Cibo-Cibo;

Εσείς δοκιμάσατε το νέο 2-σε-1 μενού του...

Στο νέο χώρο του αγαπημένου bar/restaurant στην οδό Ρήγα Φεραίου 138

Η άφιξη του νέου Cibo-Cibo στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, έχει αναμφισβήτητα γίνει το απόλυτο talk of the town σε ότι αφορά τον κλάδο της εστίασης στην Πάτρα.

Το αγαπημένο bar/restaurant των Πατρινών, επανήλθε σε έναν ξεχωριστό και πανέμορφο χώρο και επιφυλάσσει συνεχώς νέες εκπλήξεις στους φίλους του.

Μία από αυτές είναι πως δύο διεθνώς καταξιωμένοι chef, οι Pierluigi Sollazo και Δημήτρης Νίκολης, ένωσαν τις δυνάμεις για να δημιουργήσουν πραγματικά μοναδικές, νέες γευστικές προτάσεις που θα αφήσουν εντυπωσιασμένους, ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς φίλους του καλού φαγητού!

Οι δύο chef έχουν δημιουργήσει και μας προτείνουν δύο ξεχωριστά μενού, ένα για τα μεσημεριανά μας γεύματα και ένα για τα βραδινά μας δείπνα.

Το νέο μεσημεριανό μενού, όπως βλέπετε, είναι γεμάτο διαφορετικές προτάσεις για όλα τα γούστα, που μπορούν να ικανοποιήσουν και όποιυς επιλέγουν ένα ελαφρύ και γρήγορο γεύμα, αλλά και όσους θέλουν να επιλέξουν ένα πλήρες γεύμα!

Σε εμάς απομένει να ανακαλύψουμε όλες τις νέες προτάσεις των δύο chef και να απολαύσουμε μεσημεριανά και βραδινά ταξίδια στον μαγικό κόσμο των γεύσεων, των αρωμάτων και των απολαύσεων!

Το δε προσωπικό του Cibo-Cibo θα φροντίσει για την καλύτερη εξυπηρέτησή μας, σε ένα περιβάλλον ζεστό και φιλόξενο!

Στον πανέμορφο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στο νο 138.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life