Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Φινάλε με νίκη για την Εθνική Νέων

Ποδόσφαιρο: Φινάλε με νίκη για την Εθνική Νέων

Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική Παίδων

Με νίκη 2-1 επί της Γεωργίας έκλεισε τις υποχρεώσεις της η Εθνική Νέων, για τον 1ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά έχει αποκλειστεί από τα τελικά. Με 1-0 ηττήθηκε η Εθνική Παίδων από την Γαλλία.

«Πικρή» νίκη για την εθνική μας ομάδα των Νέων που επικράτησε με 2-1 της Γεωργίας στο φινάλε του 1ου προκριματικού ομίλουτης elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά αποκλείστηκε από την τελική φάση της διοργάνωσης.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Δημητριάδης, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της ελληνικής ομάδας, σκοράροντας στο 42ο και το 72ο λεπτό, ενώ για τους Γεωργιανούς είχε ισοφαρίσει ο Μικελτάτζε στο 60΄.

Εξάλλου, με 1-0 ηττήθηκε η Εθνική Παίδων από την αντίστοιχη της Γαλλίας, στον πρώτο της αγώνα για τον 6ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Σκόρερ για τους διοργανωτές του τουρνουά ήταν ο Μαολιντά (58'). Στο άλλο ματς του ομίλου Αυστρία και Ισλανδία αναδείχθηκαν ισόπαλες άνευ τερμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελλάδα αγωνίστηκε από το 70' με δέκα παίκτες, καθώς ο Ζερβόπουλος τραυματίστηκε ενώ είχαν ήδη πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο Κροάτης διαιτητής της αναμέτρησης Μάριο Ζέμπετς παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τον Ζερβόπουλο.

Εθνική Νέων: Τσέλιος, Βιδάλης, Κατράνης, Ρέτσος, Πατράλης, Αγγελόπουλος (68' Γαλανόπουλος), Λάμπρου, Λημνιός (89' Μανθάτης), Ευαγγέλου, Δημητριάδης, Σταθόπουλος (65' Ρεγκάκος).

Εθνική Παίδων: Σιαμπάνης, Λώλος (50' Μπούσης), Ιγκμπινόμπα, Δημητρίου, Ζερβόπουλος, Καμπετσής (61' Βοΐλης), Κωστανάσιος, Νεοφυτίδης, Ξενιτίδης (61' Αποστολάκης), Τζοβάρας, Χατζηδίμπας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Ισοπαλία και αποκλεισμός για την Εθνική νέων από την "Ελίτ"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports