Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ανδρέας Κάββουρας στο thebest.gr: "Θέλουμε το πρωτάθλημα των εφήβων"

Ανδρέας Κάββουρας στο thebest.gr: "...
Λαλιώτη Αμαλία

O νεαρός αθλητής της ΕΑΠ μιλά για τους στόχους του

Ο νεαρός διεθνής αθλητής της ΕΑΠ, Ανδρέας Κάβουρας, κάνει τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ, καταφέρνοντας όμως ήδη να πανηγυρίσει πέρυσι την άνοδο με την "μελανόλευκη" ομάδα στην Α2 Εθνική, ενώ αγωνίζεται και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των εφήβων.

Ο διαγώνιος της ΕΑΠ μιλά στο thebest.gr για τους φετινούς στόχους της ομάδας στα πρωταθλήματα, τα οποία συμμετέχει, καθώς και για τα όνειρά του.

Την Κυριακή πανηγυρίσατε την πρόκριση στο φάιναλ φορ του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων. Πετύχατε τον στόχο σας;

Ήρθαμε στην ημιτελική φάση με στόχο να πάρουμε την πρώτη θέση και το καταφέραμε, καθώς ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια του τουρνουά.

Σίγουρα δεν πιάσαμε το μέγιστο της απόδοσης μας, αλλά αυτό που κρατάω είναι ότι παίξαμε καλό βόλεϊ στα σημεία που έπρεπε και η πρόκριση ήρθε σχετικά εύκολα.

Είμαστε προσηλωμενοι στον στόχο μας που είναι η κατάκτηση του πρωτασθλήματος, στη Ναύπακτο 5 με 6 Μαρτίου και περιμένουμε και τον κόσμο της ομάδας να μας βοηθήσει με την παρουσία του

Θα μπορούσες να μου σχολιάσεις την φετινή χρονιά στην Α2 Εθνική;

Στόχος της ΕΑΠ από την αρχή σαν νεοφώτιστη ομάδα ήταν η παραμονή και έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε στην 6η θέση ενός ομίλου με 12 ομάδες, που οι 4 εξ' αυτών παλεύουν για την άνοδο στην Α1, όποτε μόνο ευχαριστημένοι μπορούμε να είμαστε με την απόδοση μας ως τώρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έρθουν κι άλλα καλά αποτελέσματα που θα μας βοηθήσουν να κλείσουμε την υπόθεση της παραμονής για να παίζουμε πιο ελεύθερα και να πάρουν χρόνο συμμετοχής περισσότεροι παίκτες.

Περίμενες πέρυσι την άνοδο;

Αν και στην αρχή της χρονιάς μας θεωρούσαν αουτσάιντερ για την άνοδο, όλοι στην ομάδα ήμασταν σίγουροι και αποφασισμένοι να το πετύχουμε και καταφέραμε να αλλάξουμε σε όλους γνώμη, από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια. Πιστεύω ότι η άνοδος ήταν αναμενόμενη και το πετύχαμε σχετικά εύκολα.

Οι στόχοι σου με την ΕΑΠ, αλλά και οι προσωπικοί;

επειδή κοιτάζω να βάζω τους στόχους μου με σειρά και να μην κάνω μακρινά όνειρα, αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η παραμονή με την ανδρική ομάδα στην Α2 και η κατάκτηση του εφηβικοί πρωταθλήματος

Η εμπειρία σου από την Εθνική ομάδα;

Το ότι παίζεις με τέτοιους παίκτες σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο μόνο να σε βελτιώσει μπορεί και να σε κάνει πιο έμπειρο στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Πώς είναι η συνεργασία με τον Άρη Αγγελόπουλο, με δεδομένα αυτά που έχει πετύχει στην καριέρα του γενικότερα, αλλά και στην ΕΑΠ;

Είχα ακούσει πολλά θετικά πράγματα για τον κ. Αγγελοπουλο πριν συνεργαστούμε και τώρα φαίνεται η εμπειρία του και μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις, αλλά κυρίως στους αγώνες. Πιστεύω είμαστε όλοι ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας ως τώρα

Έχεις κάποιο αθλητή που θαυμάζεις;

Γενικά δε με ενθουσίαζε να βλέπω αγώνες βόλεϊ, ακόμα και τώρα. Μου αρέσει πολύ να παίζω, αλλά δεν κάθομαι να δω αγώνες στην τηλεόραση και οι περισσότεροι αθλητές μου είναι άγνωστοι, οπότε δεν έχω κάποιο είδωλο.

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή στην μέχρι τώρα καριέρα σου;

Η πρώτη μου συμμετοχή με την Εθνική ομάδα, ήταν ξεχωριστό συναίσθημα.

Χειρότερη;

Ο ένας εκ των δυο σοβαρών τραυματισμών που είχα έως τώρα, σε έναν αγώνα ράγισα τον αστράγαλό μου, με αποτέλεσμα να κάτσω πολύ καιρό εκτός γηπέδων.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο αθλητικό όνειρό σου;

Όπως και οι περισσότεροι παίκτες στον κόσμο πιστεύω, θέλω να παίξω με την φανέλα της Εθνικής ανδρών.

Σε επηρεάζει μία κακή διαιτησία;

Όσα χρόνια παίζω βόλεϊ δεν έχω μιλήσει ποτέ σε διαιτητή την ώρα του αγώνα, μένω συγκεντρωμένος και δε με επηρεάζει καθόλου.

Έχεις κάποιο γούρι;

Όχι, μπορεί να υπάρχουν κάποια πράγματα που να πιστεύω ότι μου φέρνουν γρουσουζιά στον αγώνα, αλλά δεν έχω κάποιο γούρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία επτάδα της ΕΑΠ για την Εθνική

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports