Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Νίκη ανάσα για τον Αρκαδικό επί του Κολοσσού στην Τρίπολη

Α1 μπάσκετ: Νίκη ανάσα για τον Αρκαδικό ...

Οι Αρκάδες επιβλήθηκαν με 77-67, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από δύο μήνες

Τις όποιες ελπίδες που έχει για την παραμονή του στην Α1 διατήρησε ο Αρκαδικός, επικρατώντας 77-67 του Κολοσσού Ρόδου στην Τρίπολη!

Ο Αρκαδικός έχει "σφυγμό" σε ό,τι αφορά την παραμονή στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, κατακτώντας το ροζ φύλλο αγώνα μετά από δύο μήνες!

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, με τον Τράβελ Τζόουνς για πρώτη φορά στη σύνθεσή της, επιβλήθηκε εντός έδρας του Κολοσσού (77-67) και "ξεκόλλησε" από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, μειώνοντας την απόσταση που τη χωρίζει από τη σωτηρία.

Από την πλευρά του, ο Κολοσσός έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τη διακεκαυμένη ζώνη, με την απουσία του Ρουπ Άχονεν (σ.σ.: θλάση στο γαστροκνήμιο) να αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από σημαντική.

Παρεμπιπτόντως, ο Φινλανδός πλεϊμέικερ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ, στο Βενετόκλειο.

Τίποτα από αυτά δεν θα συνέβαινε βέβαια, αν ο Βασίλης Καββαδάς (13π., 4κοψ., 10 κερδ. φάουλ) δεν αποδείκνυε για ένα ακόμη παιχνίδι πόσο καταλυτική είναι η παρουσία του στο παιχνίδι των νεοφώτιστων, αφού -μαζί με τον Μάτι Νουουτίνεν (19π.)- αποτέλεσαν την αιχμή του δόρατος για τους "μπλε".

Στα αρνητικά της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Αβραάμ Καλλινικίδη, που κινδυνεύει να μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα.

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 36-32, 57-52, 77-67.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Καστρίτης): Καββαδάς 15 (7 ριμπ., 4 κοψ., 10 κερδ. φάουλ), Βαν Όοστρουμ 3 (1), Νουουτίνεν 19 (1), Λι 2, Λίτζιον 15 (3), Τ. Τζόουνς 2, Καραμαλέγκος, Κ. Τζόουνς 15 (2), Κοψαύτης, Στεφανίδης 3 (7 ασ.), Καλλινικίδης 3 (1).

ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Λυκογιάννης): Λαρεντζάκης 11, Λίντεν 5 (1), Ρέλεφορντ 26 (6 ριμπ.), Σαλούστρος 9 (1), ΜακΓκι 4, Οικονομόπουλος, Μανωλόπουλος, Ντέιβις 6, Γεωργαλλής, Λιούις 6 (2).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 μπάσκετ: Σοκ για τον ΠΑΟΚ-Πρώτο διπλό για το Ρέθυμνο στην σεζόν, στην Πυλαία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports