Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Σοκ για τον ΠΑΟΚ-Πρώτο διπλό για το Ρέθυμνο στην σεζόν, στην Πυλαία

Α1 μπάσκετ: Σοκ για τον ΠΑΟΚ-Πρώτο διπλό...

Οι Κρητικοί επιβλήθηκαν με 94-87 του δικεφάλου του βορρά

Μπορεί η πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα να άργησε για το Ρέθυμνο, αλλά ήρθε στην Πυλαία επί του ΠΑΟΚ με σκορ 94-87 για την 18η αγωνιστική, με τους Κρητικούς να μπαίνουν σε τροχιά… πλέι οφ.

Μεγάλη νίκη για το Ρέθυμνο στο "Παλατάκι"! Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου επικράτησε του ΠΑΟΚ με 87-94 και έτσι πήρε το πρώτο της φετινό "διπλό" στο πρωτάθλημα καθώς πριν το ματς με τον "Δικέφαλο" μετρούσε οχτώ ήττες σε ισάριθμα ματς.

Από την άλλη οι "ασπρόμαυροι" έφτασαν τις τέσσερις σερί ήττες στη Basket League και ήταν φανερά επηρεασμένοι από τις απουσίες των Κώστα Βασιλειάδη και Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Το ματς μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΑΓΟΡ έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας της μίας αγωνιστικής που επιβλήθηκε στην ασπρόμαυρη ΚΑΕ για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Άρη.

Μετά το 80-80 το Ρέθυμνο "πάτησε" γκάζι, προηγήθηκε με 84-91 και έτσι πήρε το μεγάλο "διπλό". Ο Στόουν έδωσε πολλές βοήθειες στο Ρέθυμνο. Πέτυχε 19 πόντους ενώ πήρε 9 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 19-24, 40-46, 68-68, 87-94

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Τέπιτς 17, Μαργαρίτης 12, Ντούβνιακ 16 (3), Μάρκοβιτς 15, Χάτσερ 20 (3), Λιάπης, Κακαρούδης 7, Τσόχλας, Δέδας, Κόττας

Ρέθυμνο (Σκουρτόπουλος): Ντελινικάιτις 13 (3), Σχίζας 4, Μάντεν 14 (2), Στόουν 19 (4), Κάρτερ 10, Σάφτεναρ 7, Γιαννόπουλος 14 (2), Τσακαλέρης, Χάροου 13 (1).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 μπάσκετ: Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΚ στην Καβάλα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports