Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του πλανήτη για το 2015

Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του πλανήτη ...

Ο Λίονελ Μέσι αναδείχθηκε, για μια ακόμα φορά, κορυφαίος

Άλλοι κέρδισαν «ασημικά» και άλλοι όχι. Άλλοι έβαλαν πολλά γκολ, άλλοι λίγα και άλλοι... καθόλου. Ορισμένοι έκαναν «μπαμ» μοιάζοντας με ποδοσφαιρικά πυροτεχνήματα, ενώ κάποιοι άλλοι συνέχισαν παραδοσιακά να μας απασχολούν.

Κάποιους μπορεί να τους ξέραμε από παλιά, ενώ ορισμένοι μπήκαν στην ποδοσφαιρική μας πραγματικότητα και μας συστήθηκαν, τη χρονιά που μας πέρασε.

Πέρυσι ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην πρώτη θέση κι ο Λιονέλ Μέσι στη δεύτερη. Φέτος άλλαξαν οι ρόλοι.

Οι υποψήφιοι για τη Χρυσή Μπάλα καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις της λίστας, προμηνύοντας το αποτέλεσμα για τον κορυφαίο της σεζόν.

Στη θέση «3» φιγουράρει το όνομα του Νεϊμάρ, που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ και κατέκτησε τα πάντα στα 23 του με τους «μπλαουγκράνα». Την προηγούμενη χρονιά βρισκόταν στο «No 1».

Πέρσι δεν κατάφερε να κάνει... θαύματα, όπως της αμέσως προηγούμενη χρονιά, αλλά βρίσκεται όπως ήταν αναμενόμενο μέσα στους κορυφαίους δύο.

Άφησε το Ρονάλντο να πάρει κεφάλι έστω και για λίγο, αλλά μέσα στο 2015 έδωσε μάχη για να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή στον κόσμο και μάλλον τα κατάφερε.

Πάντως η Μπαρτσελόνα φρόντισε να του κάνει δύο δώρα, τον Νεϊμάρ και τον Σουάρες, με τους οποίους δείχνει να απογειώνεται και να μοιάζει περισσότερο με εξωγήινο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για την προεδρία της ΦΙΦΑ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports