Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα: Ενημερωτική εκδήλωση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS

Πάτρα: Ενημερωτική εκδήλωση με αφορμή τη...

Αύριο στην αγορά Αργύρη

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος σε συνεργασία με το Σύλλογο Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος της περιοχής Κ.Υ.Χαλανδρίτσας και το Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή», οργανώνουν με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS (1η Δεκεμβρίου), τρεις ενημερωτικές εκδηλώσεις στην περιοχή.

Η δεύτερη θα γίνει την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00, στην Αγορά Αργύρη (Αγ. Ανδρέου 12, Πάτρα). Το κεντρικό θέμα της ημερίδας είναι  «Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση της Κοινωνίας για τον ιό του HIV/AIDS».

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Πάνου Γεώργιος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος του Παν/μίου Πατρών, ο κ. Δετοράκης Ιωάννης, Υγιεινολόγος, Α’ Αντιπρόεδρος Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος περιοχής Κ.Υ.Χ. και ο κ. Παπάζογλου Αντώνιος, Υπεύθυνος Ενδυνάμωσης Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή». Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Χαρ. Γώγος, Καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολόγος-Δ/ντής Πανεπιστημιακής Κλινικής Παν/μίου Πατρών.

Την εκδήλωση θα προλογίσουν με χαιρετισμό, ο κ. Κατσιφάρας Απόστολος, Περιφερειάρχης Δ. Ελλάδος, ο κ. Πελετίδης Κωνσταντίνος, Δήμαρχος Πατρέων, εκπρόσωπος του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος της περιοχής του Κ.Υ. Χαλανδρίτσας, καθώς και η Δρ. Παυλοπούλου Ιωάννα, Διδάκτωρ Ψυχολογίας και Δ/ντρια Παρεμβάσεων στην κοινότητα ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being