Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Κρίνεται η τύχη του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο: Κρίνεται η τύχη του Παναθηνα...

Ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της διοργανώτριας αρχής οι «πράσινοι»

Ξεκινά στα γραφεία της Super League η απολογία του Παναθηναϊκού για τα όσα έγιναν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» το περασμένο Σάββατο και οδήγησαν στην αναβολή του ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της διοργανώτριας αρχής οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι δεν έχουν καμία υπαιτιότητα για την απόφαση του Ανδρέα Παππά να αναβάλλει το παιχνίδι, προκειμένου να αποφύγουν την τιμωρία της αφαίρεσης βαθμών που θα τους επιβληθεί σε αντίθετη περίπτωση.

Επίσης, η διοίκηση έχει κάνει έφεση και ζητά την ακύρωση του φύλου αγώνος που συνέταξε ο Αθηναίος ρέφερι, Ανδρέας Παππάς και ζητά από τη διοργανώτρια αρχή να ορίσει, όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, τη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εντός των επόμενων 15 ημερών.

Η υπερασπιστική γραμμή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού θα στηριχτεί στο γεγονός ότι τα επεισόδια έγιναν εκτός του αγωνιστικού χώρου και θα προσπαθήσουν να ρίξουν την ευθύνη της αναβολής του ματς στο διαιτητή και στην αστυνομία.

Με βάση το κατηγορητήριο που συνέταξε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, και στο οποίο δεν αναφέρεται πουθενά για επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου, οι «πράσινοι» δεν κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών, αρκεί όπως προαναφέρθηκε να μην κριθούν υπαίτιοι για την αναβολή του αγώνα.

Σε τέτοια περίπτωση (εάν δηλαδή η επιτροπή δεχτεί ότι το παιχνίδι δεν έγινε από άλλους παράγοντες), τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού της έδρας του (έως 3 αγωνιστικές) και με βαρύτατο πρόστιμο.

Διαφορετικά, εκτός αυτών των ποινών, θα του επιβληθεί και αφαίρεση βαθμών (-3) θα χάσει και τον αγώνα... στα χαρτιά, οπότε θα πει από πολύ νωρίς «αντίο» και στον εφετινό τίτλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σουπερλίγκ: Ένσταση καταθέτει ο Παναθηναϊκός, ζητάει να διεξαχθεί το ντέρμπι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports