Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Εικόνες ντροπής για την ελληνικό αθλητισμό στη Λεωφόρο – Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τα έκαναν «λαμπόγυαλο» - Συλλήψεις και προσαγωγές - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνες ντροπής για την ελληνικό αθλητισ...

Με το που έμαθαν την είδηση μετέτρεψαν το γήπεδο σε πεδίο μάχης

Εικόνες ντροπής για τον ελληνικό αθλητισμό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, το βράδυ του Σαββάτου, όταν ανακοινώθηκε ότι το ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού δεν θα γίνει εξαιτίας των επεισοδίων που προηγήθηκαν μέσα και έξω από το γήπεδο.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

22.30: Σε προσαγωγές και συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, τα οποία έχουν λήξει εδώ και λίγη ώρα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, έχουν γίνει περίπου 25 προσαγωγές και 10 συλλήψεις και όλοι μεταφέρονται στη ΓΑΔΑ.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με το που έμαθαν την είδηση μετέτρεψαν τη Λεωφόρο σε πεδίο μάχης

Δύο-τρεις κουκουλοφόροι παραβίασαν την πόρτα στην θύρα 13 και μπήκαν στο γήπεδο. Ο ένας κρατώντας ένα καπνογόνο κατευθύνθηκε προς την φυσούνα και το πέταξε προς τα ΜΑΤ χωρίς να τραυματιστεί κανείς. Ακολούθησε πραγματικός πανικός στις εξέδρες.

Δεκάδες καπνογόνα άναψαν, οι οπαδοί άρχισαν να αποδοκιμάζουν εν χορώ τον Σταύρο Κοντονή, ενώ οι δυνάμεις της αστυνομίας αναπτύχθηκαν περιμετρικά του γηπέδου με περισσότερες στο κέντρο του γηπέδου και προς την θύρα των οργανωμένων.

Σοβαρά τραυματίας αστυνομικός

Ο ένας από τους τραυματίες αστυνομικούς είναι σοβαρά. Βρισκόταν έξω από τη θύρα 12 όταν ομάδα χούλιγκαν τον πλησίασε και ένας από αυτούς τον χτύπησε δυνατά με καρέκλα στο κεφάλι. Άμεσα μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

 

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports