Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Συνεχίζει την αήττητη πορεία της η Λάρισα

Φούτμπολ Λιγκ: Συνεχίζει την αήττητη πορ...

Η ΑΕΛ επικράτησε του Αγροτικού Αστέρα με 2-1 στο Αρένα

Την αήττητη πορεία της στη Football League συνέχισε η ΑΕΛ, καθώς αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 61’, επικράτησε και του Αγροτικού Αστέρα (2-1). Απτόητοι στην κορυφή οι Θεσσαλοί.

Στάσεις για την Λάρισα φέτος δεν υπάρχουν! Το δείχνει από την πρώτη αγωνιστική και συνεχίζει ακάθεκτη. Έστω και αν δυσκολεύτηκε αρκετά, η ομάδα του κάμπου επικράτησε 2-1 του Αχαρναϊκού στη Λάρισα και παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς ο Ροβίθης μετά από ασίστ του Αναστασόπουλου βρέθηκε τετ α τετ με τον Γιακουμή και έκανε το 1-0. Στη συνέχεια ο Αγροτικός πίεσε για το 1-1, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά με αποτέλεσμα να μείνει το 1-0 μέχρι το ημίχρονο.

Η επανάληψη όμως βρήκε τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην ισοφάριση μόλις στο 48'. Ο Γέσιτς έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Ξενοδόχοφ για το 1-1. Πριν καλά καλά όμως σωπάσουν οι πανηγυρισμοί από την ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους, η Λάρισα βρήκε τρόπο να πάρει εκ νέου το προβάδισμα.

Στο 54' ο Μπουντόπουλος έκανε το σουτ, Γιακουμής έδιωξε, αλλά η μπάλα έφτασε στον Μαρουκάκη ο οποίος δεν αστόχησε και έκανε το 2-1, δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του. Η ΑΕΛ, έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στο 61', όταν ο Μπουντόπουλος είδε δύο κίτρινες κάρτες στο ίδιο λεπτό για φάουλ και διαμαρτυρία και αποβλήθηκε.

Όπως είναι λογικό, από εκείνη τη στιγμή και μετά ο Αγροτικός ανέβηκε και πίεσε για την ισοφάριση. Ωστόσο, δεν έχασε κάποια μεγάλη ευκαιρία με αποτέλεσμα να μη καταφέρει να πάρει τον βαθμό στην Λάρισα.

Έτσι οι «βυσσινί», πήραν την έκτη νίκη τους στο πρωτάθλημα και έχοντας και δύο ισοπαλίες παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα και φυσικά στη κορυφή της βαθμολογίας.

ΑΕΛ (Ρ. ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ): Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης, Μονιάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Πάτο (87' Μασούρας), Μπουντόπουλος Ροβίθης (73' Κουτσιανικούλης), Μαρουκάκης (68' Καπός)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ AΣΤΕΡΑΣ (Π. ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Καπίας (81' Παλάσκας), Αμαραντίδης, Μακρυδημήτρης (57' Οικονόμου), Τσεμπερίδης, Γιάντσης (76' Θεοδωρίδης), Βελλίνης, Γέσιτς, Τοπούζης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: Ισόπαλο το ντέρμπι του Κισσαμιακού με την Λάρισα στο Ρέθυμνο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports