Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ ΛΙγκ: Ισόπαλο το ντέρμπι του Κισσαμιακού με την Λάρισα στο Ρέθυμνο

Φούτμπολ ΛΙγκ: Ισόπαλο το ντέρμπι του Κι...

Μεγάλη ανατροπή των Θεσσαλών από 2-0 σε 2-2

Τι κι αν βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ; Τι κι αν έπαιζε με δέκα παίκτες; Η ΑΕΛ έβγαλε… καρδιά και με αντεπίθεση στο τέλος, έμεινε όρθια στην Κρήτη, παίρνοντας το 2-2 απέναντι στον Κισσαμικό!

Φοβερό παιχνίδι έγινε στο Ρέθυμνο, στο ΔΑΚ Γάλλου, ανάμεσα σε Κισσαμικό και ΑΕΛ. Η ομάδα του Καστελλίου όχι μόνο προηγήθηκε με 2-0, έπαιζε από το 57ο λεπτό με παίκτη περισσότερο, καθώς ο Γιοβάνοβιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ομάδα του κάμπου βρήκε το σθένος να ανεβάσεο κατακόρυφα την απόδοσή της και να φτάσει στο 2-2, ενώ αν ήταν πιο προσεκτική στο τέλος θα είχε φτάσει και στο 2-3. Καταλυτικό ρόλο στο τελικό σκορ έπαιξε η είσοδος του Ροβίθη, που έκανε άνω κάτω τους τυπικά γηπεδούχους. Ο τεχνικός των "βυσσινί", Ράτκο Ντόστανιτς, υποχρεώθηκε να κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές, ενώ η αποβολή του Γιοβάνοβιτς έδειχνε πως όλα είχαν κριθεί και ότι η ΑΕΛ θα έχανε για πρώτη φορά εφέτος.

Ο Μαρουκάκης και ο Καπός, ωστόσο, σημείωσαν δύο γκολ, στο 75' και στο 79', και έδωσαν στην ΑΕΛ τον βαθμό. Οι δύο ομάδες παρέμειναν αήττητες έπειτα από επτά αγωνιστικές.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Τσοντάκης (73' Σακελλαρίου), Πότσι, Σελινιωτάκης, Σουμπασάκης (56' Βαττής), Λώττας, Μάντζης, Μάνιας (80' Ευθυμιάδης).

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Βέρτζος (55' Κομεσίδης, Μπανούσης, Ναγιάρ, Πάτο, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος (61' Ροβίθης), Μπόγιοβιτς (18' λ. τρ. Καπός)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: Νικήτρια η Λάρισα στο Θεσσαλικό ντέρμπι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports