Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

Γ.ΚΟΛΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ STAR, ΘΑ ΜΑΣ ΓΛΥΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

Γ.ΚΟΛΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ  Σ...

Σκαρμούτσος και γλυκό τριαντάφυλλο

Σε εθνική τηλεοπτική εμβέλεια και πάλι ο πατρινός φαρμακοποιός και σεφ Γιώργος Κολυρόπουλος. Αυτή τη Δευτέρα στις 4.30 ξεκινάει να μαγειρεύει στο Star και την εκπομπή “Blind Taste” του Δημήτρη Σκαρμούτσου, ενταγμένος στην ομάδα των τεσσάρων διαγωνιζομένων σε μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Θα προετοιμάζει και θα υλοποιεί συνταγές του γνωστού σεφ και μετά θα δοκιμάζει στα τυφλά τα πιάτα, που κρίνονται και βαθμολογούνται.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί στην Αθήνα για τον συμπολίτη εξπέρ των γεύσεων, του οποίου το ταλέντο έγινε γνωστό μέσω της καθιερωμένης εκπομπής «Κάτι Ψήνεται». Ακολούθησαν «γκεστ» εμφανίσεις σε κουζίνες εστιατορίων της πόλης μας αλλά και επιδείξεις και μαθήματα μαγειρικής σε ανοιχτούς  χώρους όπως στο Φάρο και το εμπορικό κέντρο.  Ομως πώς του φάνηκε ο Σκαρμούτσος από κοντά; «Πολύ άνετος, προσιτός με φιλικό φέρσιμο λες γνωριζόμαστε χρόνια. Βοηθάει και ενημερώνει τους παίκτες χωρίς κανένα τουπέ» μας ανέφερε.

O Γιώργος μαγειρεύει από τα φοιτητικά του χρόνια, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και έχει εργαστεί στην Ιταλία ως βοηθός σεφ. Αδυναμία του ειναι οι ιταλικές γεύσεις, τα φρέσκα ζυμαρικά και οι ιδιαίτερες σάλτσες και όνειρό του είναι να ανοίξει κάποτε ένα μικρο οικογενειακο εστιατοριο,με λιγα τραπεζια όπου το μενού θα αλλαζει κάθε 2-3 μέρες για να ευχαριστιεται ο κόσμος αλλά και  να μην βαριέται.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ

Aκόμα ένα γευστικό «ντου» ετοιμάζει πάντως στην καρδιά της εμπορικής Πάτρας. Το προσεχές Σάββατο 7 Νοεμβρίου μπροστά στο κατάστημα της λουκουμοποιίας Σκιαδαρέση στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου θα αναδείξει τα λουκούμια με άρωμα τριαντάφυλλο παρασκευάζοντας γλυκό τριαντάφυλλο. Η συνταγή θα προετοιμαστεί και θα φτιαχτεί «επί τόπου» ώστε μετά να δοκιμάσει ο διερχόμενος κόσμος. Οπως μάθαμε στο THEBESTVIEW μετά από τις πρώτες σκέψεις για γλύκισμα με μπισκότο και μπουρεκάκια, κατέληξαν σε μια μπουγάτσα με κρέμα τριαντάφυλλο. «Είναι μια υπέροχη δική μου συνταγή, με φύλλο κρούστας, καστανή ζάχαρη, κανέλα, που μυρίζει ροδόνερο. Ζαχροπλαστική εύκολη και βατή για τον κόσμο. Θα ψήσουμε την κρούστα στο διπλανό Everest. Το event θα ξεκινήσει στις 11 για να ολοκληρωθεί μετά τις 2» Α.ΜΠ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View