Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Καρέ καρέ η βραδιά γευσιγνωσίας στο piato με πολλές γνωστές παρουσίες

Καρέ καρέ η βραδιά γευσιγνωσίας στο piat...

Κατάμεστο το Σάββατο το βράδυ στην εκδήλωση με τα αναψυκτικά λουξ και τα ποτά "Πιλαβά"

"Όλη η Πάτρα" το Σάββατο το βράδυ στο εστιατόριο piato στο Ρίον, στην εκδήλωση με τα αναψυκτικά λουξ και τα ποτά "Πιλαβά". Το ούζο, το τσίπουρο, η τεντούρα, αλλά και τα κοκτέιλ με μίξη τσίπουρου βυσσινάδας και πορτοκαλάδας ούζου έρρεαν άφθονα καθώς και τα αναψυκτικά της λουξ.

Το "παρών" έδωσαν μεταξύ άλλων πολλές γνωστές παρουσίες της Πάτρας, ανάμεσά τους ο Κώστας Μαρλαφέκας με τον Γιώργο Ροκανά και τις συζύγους τους, ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος με τη σύζυγό του Τασία Μανωλοπούλου, την Μάχη Σιώρου τον ιδιοκτήτη του catamaran Βασίλη Λάγαρη και τον Αντρέα Παπαναγιώτου, ο π. βουλευτής Νίκος Τσούκαλης με τη σύζυγό του Μιράντα και το ζεύγος Δημήτρη και Χαριτίνης Σαρδελιάνου, ο π. πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας Κωνσταντίνος Μπουρδούλης με τη σύζυγό του, ο π. αντιδήμαρχος Αλέξης Σκαρμέας με τον δικηγόρο Γιώργο Μάρκου και τη σύζυγό του Πελαγία, η δημοτική σύμβουλος και π. αντιδήμαρχος Βίβιαν Σαμούρη με το σύζυγό της γυναικολόγο Δημοσθένη Σαμούρη και το ζεύγος Δημήτρη Χωρίτου, ο Παναγιώτης Κούκος των βιολογικών οίνων "Κτήμα Κούκος" με τη σύζυγό του, ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Καρανάσιος του φροντιστηρίου "άνοδος" με τη σύζυγό του κ.α. Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα.

ΤΟ PIATO ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Ανοικτό κάθε Κυριακή μεσημέρι, το εστιατόριο piato. Ειδική γωνιά με ζωγραφιές περιμένει τους μικρούς φίλους για να περάσουν δημιουργικά την ώρα τους. Οι γονείς μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους, και τα παιδιά να απασχοληθούν ζωγραφίζοντας.

Τηλ. κρατήσεων 2610-994329 6944284499

Piato, Σώμερσετ 53, Ρίον δίπλα από το Σινέ Κάστρο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight