Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Mπάσκετ: Με υψηλούς στόχους αναχώρησε η Εθνική

Mπάσκετ: Με υψηλούς στόχους αναχώρησε η Εθνική

Για την Κροατία

Mε μεγάλες φιλοδοξίες αναχώρησε η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών για την Κροατία, εν όψει του Ευρωμπάσκετ 2015.

«Είμαστε έτοιμοι. Δουλέψαμε σκληρά όλοι για περίπου έναν μήνα και θα πάμε για το καλύτερο δυνατό. Αυτή η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατό πιο ψηλά γίνεται» δήλωσε ο Φώτης Κατσικάρης.

«Είναι ευλογία να συνεργάζεσαι με αυτούς τους παίκτες αλλά και να ζεις καθημερινά μαζί τους. Γιατί γίνεσαι και εσύ καλύτερος και ξέρουμε ότι η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και θα προσπαθήσουμε να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο» συνέχισε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας.

Για την περίπτωση του Μπουρούση καθησύχασε ότι «ο Γιάννης είναι καλά, δεν έχει τίποτα. Ένα ελαφρύ διάστρεμμα, αλλά χθες τον προφυλάξαμε. Θα είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι. Έχει αντιμετωπίσει πιο σοβαρά προβλήματα στο παρελθόν και έχει αγωνιστεί κανονικά».

Ο επανακάμψας στην Εθνική Κώστας Κουφός διατράνωσε επίσης την ετοιμότητα της ομάδας. «Είμαστε έτοιμοι. Πάμε για το καλύτερο δυνατό. Πρώτα να περάσουμε από τον όμιλο και να είμαστε απόλυτα εντάξει για τα νοκ-άουτ παιχνίδια. Αυτή η ομάδα έχει όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει κάτι μεγάλο» είπε.

Από την πλευρά του ο αρχηγός, Νίκος Ζήσης, επισήμανε ότι «σίγουρα θα βελτιωνόμαστε κατά τη διάρκεια του τουρνουά αλλά έχει σημασία να είμαστε σε καλή κατάσταση για τον πρώτο αγώνα. Αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες. Θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Και συμπλήρωσε: «Στα τελευταία παιχνίδια είδαμε μεγάλη βελτίωση στην άμυνα και στη διάθεση που έδειξαν όλα τα παιδιά στην άμυνα. Και στην επίθεση μπορούμε να βελτιώσουμε πράγματα, αλλά πάνω από όλα είναι άμυνα. Στα νοκ- άουτ παιχνίδια κρίνοντα όλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Με Τουρκία το νέο τεστ της Εθνικής

Πηγή: naftemporiki.gr

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports