Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στο Κατράκειο απόψε ο Τάκης Ζαχαράτος και την Τετάρτη στα Βριλήσσια

Στο Κατράκειο απόψε ο Τάκης Ζαχαράτος κα...

Υπάρχει σκέψη να ξαναέρθει στην Πάτρα, στα Παλαιά Σφαγεία προς τα τέλη Σεπτέμβρη

Ο Πατρινός σώουμαν, ηθοποιός, μίμος και τραγουδιστής Τάκης Ζαχαράτος συνεχίζει την επιτυχημένη περιοδεία του με την απολαυστική παράσταση του «I Am What I am» που παρουσίασε και στην Πάτρα, στα Παλαιά Σφαγεία (πρώην Ακτή Δυμαίων) στις 17 Αυγούστου όπου η προσέλευση του κοινού άγγιξε τα δύο χιλιάδες άτομα ενώ και οι εντυπώσεις ήταν οι καλύτερες.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, υπάρχει η σκέψη των διοργανωτών να επαναληφθεί η παράσταση μέσα στον Σεπτέμβριο πιθανόν στο τελευταίο δεκαήμερο.

Απόψε Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2015 στις 21.00 η παράσταση του απολαυστικού Τάκη Ζαχαράτου, ο οποίος μάλιστα έχει γράψει και πολλά από τα κείμενα της παράστασης που είχε και πολιτικό χρώμα (το βίντεο με τον Τάκη Ζαχαράτο ως Ζωή Κωνσταντοπούλου χειροκροτήθηκε πολύ) ανεβαίνει στο Κατράκειο στη Νίκαια ενώ την Τετάρτη 2/9 στις 21.00 στο θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» στο Νταμάρι Βριλησσίων. Στο λαμπερό αυτό one man show συνοδεύει τον Τάκη Ζαχαράτο ζωντανή ορχήστρα.

Στην παράσταση της Πάτρας στα Παλαιά Σφαγεία, ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν παρέλειψε να κάνει κι αναφορές στην αγαπημένη του πόλη ενώ συγκίνησε όταν εμφανίστηκε ως Αλίκη Βουγιουκλάκη, την σταρ που λάτρεψε και αγάπησε όσο ίσως κανένας άλλος. «Αλίκη μας λείπεις», είπε στην παράσταση και η Αλίκη – Τάκης Ζαχαράτος απήντησε «Και μένα μου λείπετε, Έλληνες κάνετε υπομονή!».

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Η φωτ. είναι από την σελίδα του Τ. Ζαχαράτου στο facebook.

Η φωτ. είναι από την σελίδα του Τ. Ζαχαρ...

Η φωτ. είναι από την σελίδα του Τ. Ζαχαράτου στο facebook.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture