Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Ο Γιάννης Μανιάτης εγκατέλειψε την προπόνηση της Δευτέρας

Ποδόσφαιρο: Ο Γιάννης Μανιάτης εγκατέλει...

Την Τρίτη θα γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού

Προφανώς θέλει προσοχή ο Γιάννης Μανιάτης. Επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ από τον τραυματισμό του (ρήξη χιαστών) κι έχει προλάβει να παίξει ήδη σε δύο φιλικά παιχνίδια (Μπεσίκτας και Εθνική του Κατάρ). Ομως στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας (Δευτέρα, 17/8) ο αρχηγός δέχτηκε ένα χτύπημα κατά την διάρκειά της και αποχώρησε από την προπόνηση.

Από τον Ολυμπιακό δεν λένε το παραμικρό, όσον αφορά τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, παρότι το γεγονός αυτό τους έχει προκαλέσει ανησυχία. Μάλιστα, στο Δελτίο Τύπου δεν υπάρχει καν αναφορά στο γεγονός ότι εγκατέλειψε την προπόνηση ο Μανιάτης.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε μια δυνατή κλωτσιά και όλοι εύχονται να μην έχει πάθει μεγάλη ζημιά, γιατί ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει ήδη περάσει την 5μηνη ταλαιπωρία με τους χιαστούς και έχει κάνει τεράστια προσπάθεια να γυρίσει γρήγορα στα γήπεδα.

Σίγουρα την Τρίτη (18/8) θα υπάρξει ενημέρωση από το ιατρικό τιμ για το αν είναι τελικά σοβαρός ή όχι ο τραυματισμός του, γιατί όπως και να το κάνουμε, μια... τρομάρα την πήραν όλοι όταν τον είδαν να αποχωρεί από την προπόνηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Μανιάτης είχε πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας στο Καραϊσκάκη, έπειτα από 5 μήνες αποχής -μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον επαναληπτικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, παιχνίδι στο οποίο είχε τραυματιστεί σοβαρά και ο Πέτρος Μάνταλος της Ενωσης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Ο πανηγυρισμός του Μήτρογλου με τον Αντρέα Σάμαρη(ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports