Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Τερμάτισαν αήττητες οι γυναίκες της ΝΕΠ, αλλά δεν πήραν την άνοδο

Πόλο: Τερμάτισαν αήττητες οι γυναίκες τη...

Είχαν μία νίκη και δύο ισοπαλίες

Η ΝΕΠ κέρδισε τον πρωταθλητή της Α2 Εθνικής Γυναικών του πόλο, Ποσειδώνα Ιλισίων και μάλιστα με το ευρύ 15-4, όμως ήταν μια νίκη δίχως αντίκρισμα, αφού ο τίτλος και η άνοδος στην Α1 Εθνική είχαν κριθεί από το πρωί της Κυριακής μετά την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία των «δελφινιών» στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Τα 8λεπτα: 1-3, 1-5, 2-3, 0-4.

Τα γκολ της ΝΕΠ πέτυχαν οι Τασσοπούλου 1, Χαραλαμπίδου 1, Κοντογιαννάτου 2, Ν. Μπαλάτσα 2, Μ. Μπαλάτσα 1, Ι. Σινέμογλου 2, Στροφύλλα 1, Σ. Μανέτα 1, Μπιτσάκου 3 και Ευδ. Τσιμάρα 1.

Παρότι η ΝΕΠ έχασε την επάνοδό της στην Α1 Εθνική, εντούτοις η σεζόν χαρακτηρίστηκε από όλους ως απόλυτα επιτυχημένη, καθώς η γυναικεία ομάδα του συλλόγου, αλλά και όλα τα ηλικιακά τμήματα σε επίπεδο κοριτσιών πραγματοποίησαν εξαιρετικές πορείες στα πρωταθλήματα που συμμετείχαν (εκκρεμεί η τελική φάση στις Μίνι Κορασίδες).

Αξίζει επίσης να σημειωθεί το αξιοπερίεργο γεγονός ότι η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ δεν ανέβηκε στην Α1, παρότι δεν υπέστη ούτε μια ήττα στην τελική φάση της Α2 Εθνικής στο Ιλίσιο κολυμβητήριο (είχε 2 ισοπαλίες και 1 νίκη)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Νέα ισοπαλία για τη γυναικεία ομάδα της ΝΕΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports