Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Με τη βελγική Μπριζ ο Παναθηναϊκός στο Τσάμπιονς Λιγκ

Με τη βελγική Μπριζ ο Παναθηναϊκός στο Τ...

Στην Αθήνα θα γίνει η πρώτη αναμέτρηση στις 28 ή 29 Ιουλίου

Τη Μπριζ θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως προέκυψε από τη σχετική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας.

Το «τριφύλλι» θα δώσει στην Αθήνα την πρώτη αναμέτρηση στις 28 ή 29 Ιουλίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα λάβει χώρα στο «Γιαν Μπρέιντελ», χωρητικότητας 30.000 θεατών, στις 4 ή 5 Αυγούστου.

Ετσι, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου απέφυγε την Σαχτάρ Ντόνετσκ, τον Άγιαξ, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Μονακό, πέφτοντας πάνω σε μια ομάδα που αντιμετώπισε πριν από λίγες ημέρες σε φιλικό αγώνα, όπου η Μπριζ επιβλήθηκε με 2-1.

Η Μπριζ είναι μια νεανική ομάδα (μ.ο ηλικίας 23,3 ετών), της οποίας η έλλειψη εμπειρίας, ήταν ένας από τους λόγους που το «πλήρωσε» στα πλέι οφ του Βελγίου την περασμένη σεζόν. Φέτος τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όμως στα play off είδε τη Γάνδη να την ξεπερνά και να της «κλέβει» τον τίτλο, ενώ κατάφερε να κερδίσει το Κύπελλο επικρατώντας της Άντερλεχτ.

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για ένα «δεμένο» σύνολο με καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και αργή άμυνα, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός.

Θεωρητικά, το «αστέρι» της ομάδας είναι ο Μεσελέ που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Στη μεταγραφική περίοδο δεν έχασε κάποιο σημαντικό παίκτη της, ενώ αντίθετα ενισχύθηκε με καλύτερη μεταγραφή αυτή του επιθετικού Αμπντουλαγιέ Ντιαμπί (24 ετών, Μάλι).

Η «παράδοση» είναι με το μέρος της, καθώς συνολικά σε έξι αναμετρήσεις, οι Βέλγοι μετρούν 3 νίκες, 2 ματς έχουν λήξει ισόπαλα και μόνο μία φορά χαμογέλασαν οι «πράσινοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Μαθαίνουν τους αντιπάλους τους Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος

Πηγή in.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports