Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Αρτέμης Σώρρας των «Ελλήνων Συνελεύσεις» μιλά το Σάββατο 18 Ιουλίου στο Αίγιο

Ο Αρτέμης Σώρρας των «Ελλήνων Συνελεύσει...

H συγκεκριμένη αστική μη κυβερνητική οργάνωση λειτουργεί ήδη γραφείο στην Πάτρα, στην οδό Βότση

Ενωνόμαστε μέσω της Δημοκρατίας δηλαδή το «κρατείν του δήμου» ιδρύοντας σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε ένα από τους εννιακόσιους δέκα (910)  δήμους (με την Καποδιστριακή υποδιαίρεση) από τους τοπικούς πολίτες, ομάδα «Ελλήνων Συνέλευσις» με διακριτικό τίτλο «Ε.ΣΥ» ως πηγή εξουσίας και διεκδίκησης όλων των δικαιωμάτων και δικαίων τα οποία κληρονομικά μας ανήκουν.

Αυτό αναφέρει το σχετικό δελτίο που μας εστάλη προσθέτοντας πως από τις 21-1-2015 άνοιξε το γραφείο της η Αστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία “ Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις Πατρέων”, στην οδό Βότση, κάτω από την Καραισκάκη. Σκοπός της δημιουργίας της Ε.ΣΥ. είναι η προώθηση και υποστήριξη των προσφορών του Αρτέμη Σώρρα για την εξάλειψη του δημοσίου και ιδιωτικού χρέους των Ελλήνων.

Τα εργαλεία αυτά ειναι πιστοποιημένα (με δικαστική απόφαση) απο το Πρωτοδικείο Αθηνών, απο τη Γ’ ΔΟΥ Πατρών και από την Ελληνική Βουλή. Με τη χρήση των οικονομικών αυτών εργαλείων θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε, προς όφελος όλων των πολιτών, το πρόγραμμα xρηματοδότησης κοινωφελών και ανταποδοτικών έργων στους δήμους όλης της Ελλάδας μέσω των Παγκόσμιων Ταμείων (βλέπε εφημερίδα). Για το Δήμο Πατρέων έχουν προεγκριθεί περίπου 35 δις, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου – ανακοίνωση.

Το γραφείο λειτουργεί καθημερινά πρωί και απόγευμα στην διεύθυνσή Βότση 64.

Τηλ. επικοινωνίας: 2610 009100 γραφείο.

Ο Αρτέμης Σώρρας προσκαλεί τους κατοίκους του Αιγίου σε συνάντηση το Σάββατο 18 Ιουλίου 2015 στις 8 το βράδυ στην πλατεία Αγίας Λαύρας. Την πρόσκληση απευθύνει η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΙΓΙΟΥ- Ε.ΣΥ ΑΙΓΙΟΥ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις