Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η χιουμοριστική παράσταση "Το ΚΤΕΛ" με Μουτσινά, Κωνσταντινίδου αναμένεται να έρθει σε Αίγιο και Μεσολόγγι

Η χιουμοριστική παράσταση "Το ΚΤΕΛ&...

Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου 2015

Η κωμική θεατρική παράσταση «Το Κτελ» των Νίκου Μουτσινά και Τζένης Διαγούπη περιοδεύει το φετινό «δύσκολο» λόγω των πολιτικών εξελίξεων, καλοκαίρι και αναμένεται να έρθει εκτός άλλου απρόοπτου και στην περιοχή μας και πιο συγκεκριμένα στις 7 Αυγούστου 2015 στο Αίγιο, στο υπαίθριο Θέατρο Αιγιαλείας Γ. Παππάς και στις 8 Αυγούστου στο θέατρο λιμένος στο γειτονικό Μεσολόγγι.

Η σκηνοθεσία είναι του ηθοποιού και τηλεπαρουσιαστή Νίκου Μουτσινά.

Στο ανανεωμένο καστ της παράστασης παίζουν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Σολωμού, η πληθωρική Παρθένα Χοροζίδου, η Κατερίνα Θεοχάρη και οι Ματίνα Νικολάου, Χάρης Χιώτης.

Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου.

Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου.

Ο Αντώνης Τόνγκας είναι χειρουργός και μένει σε ένα σπίτι... στη μέση του πουθενά, με τη γυναίκα του Μαίρη Καμπάνα, οικοκυρικά, σύζυγος Ιατρού. Ενα βράδυ, θα έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή τους όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ χαλάει και οι επιβάτες του βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι τους: τι κοινό έχουν ένας γυμναστής και δάσκαλος του τένις, μία πόρνη, μία κυρία-πρόεδρος στη διάσωση του μονάρχιδου σκίουρου, η Σταρ Πελοπόννησος και η Οδηγός του ΚΤΕΛ; Γίνονται όλοι -εν αγνοία τους- υποψήφιοι δωρητές οργάνων...

Ο Νίκος Μουτσινάς κάνει τον χειρούργο και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου την γυναίκα του.

Πρόκειται για μία άκρως χιουμοριστική, ξεκαρδιστική και σουρεαλιστική περιπέτεια, που φέρνει τα πάνω-κάτω στο τοπίο της ελληνικής κωμωδίας!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture