Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Θέλει να κάνει το βήμα παραμονής ο Παναιγιάλειος

Θέλει να κάνει το βήμα παραμονής ο Παναιγιάλειος

Παίζει εκτός με Καλλιθέα

Ο Παναιγιάλειος θα αναμετρηθεί  με την Καλλιθέα σήμερα (17.30) εκτός έδρας, θέλοντας τους βαθμούς της νίκης που θα τον φέρουν πιο κοντά στην παραμονή.

Ωστόσο ο προπονητής του Αιγίου  Παναγιώτης Γκουτσίδης είδε την προετοιμασία να ολοκληρώνεται με απρόοπτα.

Εκτός της «μελανόλευκης» αποστολής έμειναν οι Μυλωνόπουλος, Ακπαρίδης, Σεχολάρι (ταλαιπωρείται από διάστρεμμα) και Καμινιώτης (αντιμετώπισε πρόβλημα στο γόνατό του κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης και αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα).

Αμέσως μετά η αποστολή αναχώρησε για Αθήνα προκειμένου τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και συνοδοί να αποσυρθούν σε ξενοδοχείο της Καστέλας, όπου και θα διανυκτερεύσουν ενόψει του παιχνιδιού.
Στο «μελανόλευκο στρατόπεδο» επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία πως η ομάδα θα καταφέρει να κατακτήσει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή της στην Football League.

Η αποστολή: Αθανασόπουλος, Σπίνουλας, Σανδραβέλης, Ρουμπουλάκου, Τζημογιάννης, Ιωάννου, Μωυσίδης, Ουρτάδο, Πιζ, Σκαρτσίλας, Μίλιεβιτς, Φουρτάδο, Μπαλτιμάς, Σταμογιάννος, Γκοτσούλιας, Νάστος, Ντο Σάντος, Διαμαντόπουλος, Μπούνας, Ρέλλας και Μπουρλάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Παναιγιάλειος ηττήθηκε στο ντέρμπι των πλέι-άουτ στο Αίγιο


 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports