Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Παναιγιάλειος ηττήθηκε στο ντέρμπι των πλέι-άουτ στο Αίγιο

Ο Παναιγιάλειος ηττήθηκε στο ντέρμπι των...

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πλέι-άουτ της Φούτμπολ Λιγκ

Ο Αχαρναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στο Νότιο Όμιλο κόντρα στον Παναιγιάλειο, επικρατώντας με 1-0 εκτός έδρας. Με γκολ του Χιντζίδη στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε με 1-0 και ανέβηκε στην κορυφή του Βορείου Ομίλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

1ος Όμιλος
Παναιγιάλειος - Αχαρναϊκός 0-1

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση, δείχνοντας από την αρχή πως μοναδικός τους στόχος είναι η νίκη. Η κατοχή του Παναιγιάλειου ωστόσο ήταν ανούσια μιας και η πολυπρόσωπη άμυνα του Αχαρναϊκού ήταν δύσκολο να διασπαστεί. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Βαζάκας πέρασε στο γήπεδο τον Καλογερόπουλο στη θέση του Σκαθαρούδη και στο 55' ο παίκτης του τον έβγαλε ασπροπρόσωπο. Ο Καλογερόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Αθανασόπουλου σε σουτ του Ζώνα και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Ο Παναιγιάλειος προσπάθησε να απαντήσει στο 69' όμως η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μίλιεβιτς σταμάτησε στο δοκάρι.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Σπίνουλας, Ρουμπουλάκου, Ιωάννου, Ακπαρίδης (72' Σανδραβέλης), Μωυσίδης (59' Πις), Νάστος (46' Σεχολάρι), Μίλιεβιτς, Ουρτάδο, Μπουρλάκης, Φουρτάδο

Αχαρναϊκός: Παγούδης, Εμέκα, Μωυσίδης, Ζώνας, Παπατόλιος (84' Λιαπάκης), Αθανασίου, Ιωαννίδης, Ιορδανίδης, Σκαθαρούδης (51' Καλογερόπουλος), Ταμπάκης (78' Αθανάσοφ), Γέσιτς.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Επισκοπή - Καλλιθέα 0-2

(4' Αρναρέλης, 68' Ντουρμισάι)

Ηρακλής Ψαχνών - Ερμιονίδα 2-0

(41' Πουλάκος, 73' Ράντι)

2ος Όμιλος
Αναγέννηση Καρδίτσας - Αγροτικός Αστέρας 0-1

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις προς τις δύο εστίες. Η Αναγέννηση ήταν πιο κινητική, με τον Αγροτικό Αστέρα να είναι καλά οργανωμένος αμυντικά. Όσο η ώρα περνούσε, το ματς έδειχνε να βρίσκει ρυθμό, όμως το γκολ δεν ερχόταν. Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ο Αγροτικός Αστέρας ήταν αυτός που ευτύχισε να ανοίξει το σκορ στο 57'. Ο Χιντζίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο βάθος των διχτύων του Κουτσόπουλου. Στα εναπομείναντα λεπτά η Αναγέννηση το πάλεψε όμως ο Αστέρας κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και να φύγει με τους τρεις βαθμούς από μια δύσκολη έδρα.

Αν. Καρδίτσας: Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Δημόπουλος, Φωτιάς, Οικονόμου (66' Παναγιωτόπουλος), Νίκιτς, Μαυριάς (61' Βουτσιάς), Σαΐν, Τζέκος, Πέεφ, Μπιτέλης.

Αγροτικός Αστέρας: Βοσνιάδης, Χιντζίδης, Καραντασιάδης (74' Καραμπάς), Καπίας, Ντόικιτς, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης, Καρακατσάνης, Καθάριος (67' Παλάσκας), Πάτο, Μίλιτς.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Τύρναβος - Ζάκυνθος 2-2

(37', 85' Ποκόνγκ - 23' Βαρέλα, 90' Κρισμάρεβιτς)

Αιγινιακός - Πιερικός 3-0 (άνευ αγώνα)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports