Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τι γίνεται τελικά στον Απόλλωνα Carna;

Τι γίνεται τελικά στον Απόλλωνα Carna;

Δύσκολη η κατάσταση στην Περιβόλα

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής μπάσκετ των ανδρών άρχισαν και τα όργανα για τον Απόλλωνα Carna και τα διοικητικά του.

Και επειδή εμείς τα εσωτερικά των «μελανόλευκων» δεν μπορούμε να τα γνωρίζουμε κάνουμε μία απλά αναδρομή σε όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα.

Όλα ξεκίνησαν μετά τον αγώνα πρωταθλήματος και την ήττα από τον ΚΑΟΔ, όπου ο Νίκος Βετούλας ξεκαθάρισε ότι δεν θα συνεχίσει στον «μελανόλευκο» πάγκο, αφού όπως είχε τονίσει χαρακτηριστικά: "στις μικρές κοινωνίες ο ένας θέλει να βγάλει το μάτι του άλλου".

H χρονιά λοιπόν ολοκληρώθηκε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ  Κώστας Καραπάνος παραιτήθηκε και με επιστολή του στα Μ.Μ.Ε έκανε γνωστούς τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Στη συνέχεια από την πλευρά του Απόλλωνα έγινε γνωστό ότι πρόεδρος της ΚΑΕ αναλαμβάνει ο Φίλιππος Καμίσης, ενώ στη συνέχεια ο Κώστας Καράπανος ανακάλεσε την απόφασή του για παραίτηση εξηγώντας και πάλι τους λόγους.

Και βέβαια όλα αυτά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν βοηθούν τον Απόλλωνα που αν μην τι άλλο είναι μία από τις ιστορικότερες πατρινές ομάδες και πιο αγαπητές στους φιλάθλους.

Αν και στα τελευταία παιχνίδια οι Πατρινοί του γύρισαν λίγο την πλάτη με όλα αυτά που συμβαίνουν και αυτό θα είναι καλό να το σκεφτούν σοβαρά οι υπεύθυνοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports