Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Απόλλων Carna: Aνακοίνωση για Καραπάνο και Καμίση

Απόλλων Carna: Aνακοίνωση για Καραπάνο και Καμίση

Του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν τα Διοικητικά Συμβούλια του ΑΣ Απόλλων και της ΚΑΕ Απόλλων Carna με αφορμή την παραίτηση του Κώστα Καραπάνου. Αναλυτικά:

"Τα Δ.Σ του ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ και της ΚΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ CARNA ΠΑΤΡΑΣ, στην τακτική κοινή συνεδρίαση τους συζήτησαν, κατά κύριο λόγο, την από 11/5/15 επιστολή παραίτησης του Πρόεδρου της ΚΑΕ κ. Κων/νου Καραπάνου, η οποία παρά τις επίμονες προσπάθειες που κατεβλήθησαν δεν έγινε δυνατό να αποτραπεί.

Η προσφορά του κ. Κων/νου  Καραπάνου από δεκαετίας και πολύ περισσότερο την τελευταία εξαετία, είναι ανυπολόγιστη και συνεισέφερε τα μέγιστα στην μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί από το 2008, με «μπροστάρη» τον αείμνηστο Ανδρέα Μολφέτα, για να φέρουμε και πάλι τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού Μπάσκετ, που ήδη έχει καταξιωθεί.

Η προσπάθεια αυτή στηρίχθηκε στην αρωγή των μελών, των μετόχων, των φιλάθλων, των μικρών και μεγάλων χορηγών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, και την στήριξη

Φορέων της περιοχής μας, που είναι το επίτευγμα του συνθήματος που υιοθετήσαμε, στο οποίο στηριχτήκαμε και θα στηριζόμαστε  πάντα: «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ είναι ΟΛΩΝ».

Τα Δ.Σ., μετά την ανωτέρω επιστολή υποχρεωθήκαν να κάνουν αποδεκτή την παραίτηση του κ. Κ. Καραπάνου, εκφράζοντας ταυτόχρονα τις ευχαριστίες τους προς αυτόν, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε όλα αυτά τα χρόνια, για την επιτυχή και υποδειγματική πορεία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, η οποία έχει αναγνωριστεί και Πανελληνίως στους χώρους του Μπάσκετ.

Όλα τα μέλη εύχονται και είναι βέβαια, μια και ο κ. Καραπάνος αφήνει τέτοιο περιθώριο στην σχετική επιστολή, ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες όλων μας, για την συνέχιση με επιτυχίες της πορείας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Μετά από αυτά και κατόπιν διεξοδικής και λεπτομερούς συζήτησης, αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ, ο ερασιτέχνης ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ να αναλάβει, όπως άλλωστε πάντοτε, να συνεχίσει την προσπάθεια για την επιτυχή διέξοδο από την παρούσα αναταραχή, με αναδιάταξη ταυτόχρονα, όλων των  δυνάμεων του και πλέον ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του όλων των μελών του Δ.Σ.

Η πρώτη απόφαση που λάβαμε είναι η ομόφωνη πρόταση να κινηθούν οι  διαδικασίες για την ανάληψη της Προεδρίας της ΚΑΕ από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΑΠΟΛΛΩΝΑ κ. Φίλιππο Καμίση, του οποίου η παρουσία στα Διοικητικά του Συλλόγου είναι αποδεδειγμένα πολύ σημαντική.

Άμεσα θα γίνει αναμόρφωση του οργανογράμματος της λειτουργίας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ  και κατανομή αρμοδιοτήτων στα μέλη μας, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του Συλλόγου, για την διεκπεραίωση των σημαντικών θεμάτων που τρέχουν με την λήξη της περιόδου, όπως είναι ο απολογισμός και ο προγραμματισμός όλων των τμημάτων του.

Ελπίζουμε ότι, με την συνέχιση της αρωγής των μελών, των μετόχων, των φιλάθλων, των φίλων, των χορηγών και των φορέων της περιοχής μας, θα συνεχίσουμε με επιτυχία τις προσπάθειες της Διοίκησης για την επίτευξη των στόχων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οργισμένος ο Βετούλας μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα του Απόλλωνα: "Αποχωρώ στο τέλος της σεζόν"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports