Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κ. Καραπάνος: "Είναι η ώρα της ευθύνης για όλους μας και όχι η ευκαιρία για τους λίγους"

Κ. Καραπάνος: "Είναι η ώρα της ευθύ...

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων Carna εξηγεί τους λόγους της παραίτησής του

Η Κώστας Καραπάνος παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων και με επιστολή του στο Τύπο εξηγεί τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση. Αναλυτικά:

"Η απόφασή μου να παραιτηθώ από την θέση του Προέδρου της ΚΑΕ Απόλλων, μου ήταν εξαιρετικά δύσκολη, αλλά δυστυχώς ήταν η μόνη επιλογή που μου έμενε. Θεωρώ λοιπόν υποχρέωσή μου να εξηγήσω στους φίλους Απολλωνιστές αυτά που πρέπει να γνωρίζουν από εμένα. Οτιδήποτε άλλο ακουστεί ή γραφτεί, δεν θα με αφορά.
Στην διάρκεια της θητείας μου ως Προέδρου που μου εμπιστεύτηκε η οικογένεια του Απόλλωνα, προσπάθησα να προσφέρω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου, κυρίως όμως να αποτυπώσω στις ενέργειες μου τα πιστεύω μου για το καλό του συλλόγου.

Οραμα, δουλειά, συνέπεια, ανιδιοτέλεια, τάξη, προγραμματισμός είναι αυτά που θέλησα να περάσω και προσπάθησα όσο μπορούσα γι' αυτό. Κάποιοι, θεωρώντας ότι οι πρόσφατες κατακτήσεις του συλλόγου (οικονομική σταθερότητα, αγωνιστική άνοδος και ανάπτυξη υποδομών), αποτέλεσμα σκληρής ομαδικής δουλειάς μέσα στο σύλλογο, είναι πλέον ικανά προς αλλοτρίωση, μεθόδευσαν έντονο παρασκήνιο, υπόγειες συμμαχίες, λάσπη και αναλήθειες, με μόνο σκοπό να σφετεριστούν για ίδιο όφελος την υπεραξία που παράγει ο σύλλογος, δείγματα που είχαν δείξει και κατά το παρελθόν και δεν εκτιμήθηκαν δεόντως.

Θεωρούν, μιας και φτάσαμε κάπου ψηλά, ότι είναι δεδομένο πλέον πως θα μείνουμε εκεί για πάντα και έτσι, δεν χρειάζεται πια κόπος, δουλειά και μόχθος, αλλά ότι ήρθε η ώρα να ρευστοποιηθούν τα οφέλη μιας δύσκολης και μακρόχρονης πορείας που χρειάστηκε για να περάσει ο σύλλογος από την αγωνιστική πτώση και την οικονομική ανυποληψία, στα σημερινά επίπεδα υγείας σε όλους τους τομείς.

Δεν είναι δυνατόν να μπω σε αυτή την διαδικασία, δεν είναι αυτή η εντολή που έχω από τον κόσμο του συλλόγου, ούτε με εκφράζει σαν άνθρωπο ή σαν Απολλωνιστή. Εάν το κάνω, θα είναι σαν να τους νομιμοποιώ σε ό, τι προσπαθούν να καταφέρουν και αυτό δεν πρόκειται να γίνει.

Για τους λόγους αυτούς παραιτήθηκα και δεν μπορώ να μπω σε έναν «αγώνα» που θα σημαίνει την αρχή του τέλους (για μια ακόμη φορά) του συλλόγου.
Κύριοι (γνωρίζετε ποιούς από εσάς αφορά) :
Μην πιστεύετε ότι μια τυπική ανακοίνωση και το πολύ λιβάνισμα θα σας απαλλάξει των μεγάλων ευθυνών για τις επιλογές αυτών που οδήγησαν τα πράγματα στο σημείο αυτό καθώς και αυτών που με την ανοχή τους συνέργησαν, όταν μάλιστα δεν αποδεχθήκατε την παραίτηση του αντιπροέδρου. Τι υπονοείτε κύριοι ότι έχω την ευθύνη και γιατί. Κύριοι, δεν έχετε το ηθικό ανάστημα να σταθείτε μπροστά μου.
Αφήνω το Σύλλογο για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια με θετικό ταμείο για την επόμενη μέρα (όπως αναλυτικά παρουσίασα στους συμβούλους), το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιοι να συνεχίσουν να τρέχουν από χθες για την είσπραξη των δρομολογημένων απαιτήσεων του Συλλόγου και συνέπεια στις μελλοντικές πληρωμές και το ξεκίνημα της νέας περιόδου.

Ούτε κουράστηκα (όπως αποφανθήκατε), ούτε συγκεντρωτικός (όπως με κατηγορείτε), ούτε πολύ περισσότερο εύκολος αντίπαλος ήμουν και ούτε πρόκειται να γίνω όπως κάποιοι διακαώς επιθυμούσαν.
Είναι ξεκάθαρο ότι ήρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός του Απόλλωνα, όπως καθημερινά εισπράττω από τους απλούς φιλάθλους. Καλώ τα όργανα του συλλόγου να δραστηριοποιηθούν εδώ και τώρα. Είναι η μόνη λύση.

Να παραμεριστούν οι δήθεν αυθεντίες, ή όπως αλλιώς λέγονται, να διαλυθούν τα σκοτάδια και όλοι, με την συμμετοχή τους και την παρουσία τους, να πάρουν την τύχη του Απόλλωνα στα χέρια τους.

Να ανοίξει ο Σύλλογος τις πόρτες του, να εγγραφούν νέα ενεργά μέλη, που με την ετήσια συνδρομή τους και το εισιτήριο τους να γίνουν ο μεγάλος χορηγός του Συλλόγου. Σε αντίθετη περίπτωση, οι όποιες επιλογές θα γίνουν, θα ανήκουν σε λίγους, με ό, τι συνεπάγεται αυτό.

Μαζί με τις από καρδιάς ευχαριστίες μου σε όσους συνεργάστηκαν μαζί μου, θέλω να δηλώσω ότι θα είμαι, όπως πάντα, στο πλάι όποιων θελήσει ο λαός του Απόλλωνα να ηγηθούν την επόμενη ημέρα.
Αγωνιώ για το αύριο το οποίο συνεχίζω να το πιστεύω και να το οραματίζομαι λαμπρό, όπως αξίζει στον Απόλλωνα. Γι' αυτό και επέλεξα να δείξω με την παραίτησή μου ότι είναι η ώρα της ευθύνης για όλους μας και όχι η ευκαιρία για τους λίγους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απόλλων Carna: Aνακοίνωση για Καραπάνο και Καμίση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports