Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: "Απαγορευτικό" απο το Δήμο στις διαφημίσεις σε καρναβαλικές στολές και άρματα

Πάτρα: "Απαγορευτικό" απο το Δ...

Δεν θα επιτραπεί στα πληρώματα να παρελάσουν αν παραβιάσουν τον κανονισμό

Σχετικά με το φαινόμενο που παρατηρείται συχνά με πληρώματα, τα οποία διαφημίζουν προϊόντα ή εταιρείες στη στολή και στο άρμα τους κατά τη διάρκεια των παρελάσεων, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» επισημαίνει ότι είναι σεβαστή η επιθυμία μελών των πληρωμάτων να συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή της Πάτρας και σε αυτή την επιθυμία η Κοινωφελής Επιχείρηση θα στέκεται αρωγός και θερμός υποστηρικτής.

Ωστόσο δεν είναι δυνατόν να επιτραπεί να διαφημίζονται προϊόντα και επιχειρήσεις στις στολές, στα άρματα και στη γενικότερη εμφάνιση των πληρωμάτων στις παρελάσεις.

Οποιαδήποτε τέτοια εμφάνιση δεν γίνεται σε συνεννόηση με την Κοινωφελή Επιχείρηση και απαγορεύεται ρητά από τον κανονισμό συμμετοχής πληρωμάτων στις καρναβαλικές εκδηλώσεις («προϋποθέσεις σχετικά με το θέμα και την αμφίεση: να μην διαφημίζουν προϊόν ή υπηρεσία έμμεσα ή άμεσα»).

Επίσης απαγορεύεται η διανομή εμπορικών προϊόντων από τα πληρώματα κατά τη διάρκεια των παρελάσεων.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», σε τέτοια περίπτωση δεν θα επιτραπεί η εμφάνιση του άρματος στις παρελάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λουξ cola και Σκιαδαρέσης οι χορηγοί μετάδοσης των Καρναβαλικών παρελάσεων από το thebest.gr-BINTEO

Το thebest.gr θα είναι εκεί και θα μεταδώσει "ζωντανά" την Νυχτερική το Σάββατο το βράδυ και την Μεγάλη παρέλαση την Κυριακή το μεσημέρι, με παρουσιαστές τον Τζίμη Πολίτη και την Κατερίνα Τσουκαλά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture