Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έσπερος ΑΟΠΑ: Πίτα με χαμόγελα και βραβεύσεις

Έσπερος ΑΟΠΑ: Πίτα με χαμόγελα και βραβεύσεις

Συμπλήρωσε δέκα χρόνια

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ και οι Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, παρουσία πολιτικών και αθλητικών αρχών, στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο «Παναγιά Αλεξιώτισσα» σε πανηγυρικό κλίμα, με πολλά χαμόγελα και βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

«Η φετινή μας γιορτή έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού το 2015 αποτελεί την επέτειο συμπλήρωσης 10 χρόνων λειτουργίας του συλλόγου μας, μετά την συγχώνευση του Έσπερου και της Παναγίας Αλεξιώτισσας» τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος του Έσπερου ΑΟΠΑ, Κώστας Μαρλαφέκας και συμπλήρωσε:

«Από την περίοδο 2004-2005 και για 10 συνεχόμενα χρόνια ο Έσπερος ΑΟΠΑ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να δώσει τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες στα παιδιά της περιοχής μας για να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών συνεχώς συρρικνώνεται και η διαχείριση του γίνεται ολοένα και πιο σημαντική και κρίσιμη. Ο αθλητισμός πρέπει να είναι μέρος του ελεύθερου χρόνου των παιδιών.

Θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά μας την δυνατότητα να πάρουν εφόδια, που θα τους είναι απαραίτητα για όλη τους την ζωή Ο Έσπερος ΑΟΠΑ υπάρχει και υα εξακολουθήσει να υπάρχει προς όφελος της νεολαίας, αλλά προς ικανοποίηση των παλαιοτέρων που βλέπουν να συνεχίζεται και να προοδεύει σε νέες βάσεις η ιδέα, για την οποία έδωσαν και δίνουμε ένα κομμάτι από τη ζωή μας».

«Ο Έσπερος ΑΟΠΑ είναι μια φωλιά που παράγει αθλητές και σωστούς ανθρώπους» τόνισε με νόημα ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η, Τάκης Τσαγκρώνης.

Στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τιμήθηκαν για τις επιδόσεις τους στο σχολείο και στο παρκέ από την ομάδα εφήβων οι Νίκος Λιόνας, Γιώργος Σεϊντης, από το παιδικό Α’ ο Νίκος Τσιακμάς, από το παιδικό Β’ ο Σπύρος Λαγοπάτης, από την ομάδα παμπαίδων Α’ ο Νίκος Μιχαλόπουλος, από την ομάδα παμπαίδων Β’ ο Νίκος Πολίτης, από τις κορασίδες η Δέσποινα Τσιακμά και από τις νεανίδες η Ιωάννα Πουλίδα.

Ακόμη τιμήθηκαν για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα οι Απόστολος Βεργανελάκης, Βασίλης Γιαλελής, Παν. Ζαχαράκης, Γεώργιος Μπαμπουνης, Ευθυμία Νάτσκου.
Τέλος τιμήθηκαν, ο πλέι-μέικερ του Έσπερου ΑΟΠΑ, Νίκος Δίπλαρος για την συμμετοχή του στην Εθνική Εφήβων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και ο Βασίλης Βαφειάδης για την διάκρισή του στο αναπτυξιακό τουρνουά της ΕΟΚ «Π. Καπαγέρωφ» και την συμμετοχή του στην All Star ομάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports