Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

O Aθηναίος dj Blend Mishkin αυτή την Πέμπτη στην Πάτρα

O Aθηναίος dj Blend Mishkin αυτή την Πέμ...

Στο Bass Delight του μπαρ Mods στην Ηφαίστου

Έχει ξαναέρθει για να παίξει μουσική στην Πάτρα. Έχει κάνει συνεργασίες με την dj Anna Mystic αλλά και την γνωστή ρέγκε μπάντα των Locomondo.

Ο λόγος για τον Αθηναίο dj και μουσικό παραγωγό Blend Mishkin που την ερχόμενη Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015 μετά τις 22.00 θα παίξει μουσική και αναμένεται να ξεσηκώσει τον κόσμο, στο μπαρ Mods στην Ηφαίστου, στην Πάτρα.

Το στυλ μουσικής που αγαπά είναι το Drum'n'Bass/Jungle/Reggae/Dub.  Εργάζεται ως dj και παράγει μουσική πάνω από 15 χρόνια DJ και έχει κυκλοφορήσει κομμάτια και ρεμίξ του κάτω από διάφορα δισκογραφικά labels όπως Cooking/ Good Looking (UK), Pork Recordings (UK), Shadow Records (US), Irish Moss (IR), Gamm (SE), Rebtuz (UK), κ.α.

Η δουλειά του στον τομέα των ρεμίξ περιλαμβάνει κομμάτια των Dub Pistols, Wax Tailor, The Hot 8 Brass Band, DJ Spooky, Dirty Dubsters, Grant Phabao και ερμηνευτών όπως οι Gappy Ranks,  Carlton Livingston, Jamalski, Sani Showbizz, Screechy Dan, African Simba, κ.α.

Έχει ταξιδέψει και παίξει μουσική σε χώρες όπως η Αυστρία, η Δανία, η Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Ελβετία, η Βουλγαρία και αλλού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View