Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο συμπαθής ηθοποιός Αντώνης Καρυστινός του "Effect" δηλώνει ότι αγαπά πολύ την Πάτρα και ότι έχει πολλούς φίλους εδώ

Ο συμπαθής ηθοποιός Αντώνης Καρυστινός τ...

Η παράσταση "Effect" παρουσιάζεται κάθε Πέμπτη με Κυριακή στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Πολύ καλά έχει ξεκινήσει την πορεία του με ένα μέσο όρο θεατών 100-120 άτομα ανά παράσταση, το σύγχρονο Αγγλικό έργο της Lucy Prebble, "Effect -Τομογραφία του έρωτα" που παρουσιάζεται σε πανελλήνια πρώτη στην κεντρική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων, στην πλ. Γεωργίου από τις 11 Δεκεμβρίου 2014 (οι παραστάσεις θα συνεχιστούν έως και τουλάχιστον τις 8 Φεβρουαρίου 2015).

Πρόκειται για ένα συγκινητικό, αστείο, τολμηρό και απρόσμενα ανθρώπινο επιστημονικό θρίλερ όπου πρωταγωνιστούν οι γνωστοί ηθοποιοί Αντώνης Καρυστινός και Άννα Μάσχα. Ο Αντώνης Καρυστινός που είχε ξανασυνεργαστεί παλιότερα με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας στην παράσταση «Κοριολανός» του Σαίξπηρ που είχε ανεβάσει ο Γιώργος Κιμούλης, όπως ανέφερε στο thebest.gr που τον συνάντησε την Κυριακή 28/12/2014 στο φουαγιέ του Δημοτικού θεάτρου, στο τέλος της παιδικής παράστασης «Η Βασίλισσα του χιονιού», αγαπά πολύ την Πάτρα όπου και έχει πολλούς και καλούς φίλους.

Όσο για τις υποχρεώσεις του για τα γυρίσματα του δημοφιλούς τηλεοπτικού σήριαλ «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1 όπου και κρατά έναν από τους βασικούς ρόλους, ο Αντώνης Καρυστινός ανέφερε ευγενικά στο thebest.gr, ότι ευτυχώς έχει κανονίσει έτσι το πρόγραμμα του, ώστε όλη την περίοδο των εορτών της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων να παραμείνει στην Πάτρα συνδυάζοντας τις παραστάσεις του «Effect» και λίγη ξεκούραση και να μην χρειαστεί έτσι να πάει στην Κύπρο για γυρίσματα του «Μπρούσκο».

Ένας πιτσιρικάς που ήταν μαζί με τον μπαμπά του, έξω από το Δημοτικό θέατρο την Κυριακή το βράδυ, είπε αυθόρμητα στον Αντώνη Καρυστινό, "εσείς δεν παίζετε στο Μπρούσκο", κάνοντας τον συμπαθή και ευγενικό ηθοποιό να γελάσει.

Η ιστορία του έργου της Lucy Prebble, η οποία θεωρείται μία από τις πιο δυναμικές σύγχρονες φωνές του αγγλικού θεάτρου, έχει να κάνει με τον εγκέφαλο που είναι το πιο σημαντικό ανθρώπινο όργανο.  Παρόλο που ζυγίζει το 2% του βάρους του σώματος, καταναλώνει το 20% της παραγόμενης ενέργειας. Το ποσοστό της ενέργειας του εγκεφάλου που καταναλώνει ο έρωτας δεν έχει μετρηθεί ακόμη.

«- Νιώθω...

- Νιώθω...».

Δύο νέοι συμφωνούν να πάρουν μέρος σε μια δοκιμή για ένα νέο φάρμακο.

Ενώ οι γιατροί μπορούν να παρατηρήσουν με κάθε λεπτομέρεια τις χημικές αντιδράσεις στο μυαλό των ερωτευμένων, δεν ξέρουν όμως τι τις προκαλεί. Η δοκιμή τινάζεται στον αέρα, κι οι γιατροί, αναγκάζονται ν’ αναθεωρήσουν τα όρια ανάμεσα στην τρέλα και την υγεία, τον άνθρωπο και τη χημεία, τον έρωτα και την αγάπη…

Μετάφραση σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης

Βίντεο-Σκηνογραφία: Στάθης Μήτσιος

Επιστημονικός σύμβουλος: Μενέλαος Καραντζάς

Βοηθός σκηνοθέτη: Παρασκευή Λυπημένου

Αφίσα: Στάθης Μήτσιος

Φωτογραφία αφίσας: Μαριλένα Γρίσπου.

Παίζουν ακόμα οι Καλλιόπη Παναγιωτίδου και Μάνος Στεφανάκης.

TΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture