Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Απόψε στο Πολύεδρο της Πάτρας η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Λίλας Ζερβοπούλου

Απόψε στο Πολύεδρο της Πάτρας η παρουσία...

Ππρόκειται για το μυθιστόρημα «Μελάνι στη δαντέλα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανός

Το νέο βιβλίο της Πατρινής συγγραφέως και δημοσιογράφου Λίλας Ζερβοπούλου με τίτλο «Μελάνι στη δαντέλα», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανός θα παρουσιαστεί σήμερα Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014, στις 20.00 το βράδυ, στο βιβλιοπωλείο – γκαλερί Πολύεδρο του Κωστή Καπέλα και της Όλγας Νικολοπούλου στην οδό Κανακάρη πλησίον της Γεροκωστοπούλου.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν για το βιβλίο η Κατερίνα Γατοπούλου, ιατρός, συντονίστρια – διευθύντρια Καραμανδάνειου Νοσοκομείου, ο Αλέξης Καλλίτσης, θεατρικός συγγραφέας, σεναριογράφος, μεταφραστής και η συγγραφέας και γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων Μάρω Λεονάρδου.

Η Λίλα Ζερβοπούλου μέσα από το νέο της βιβλίο υπόσχεται στους αναγνώστες μία νέα συναρπαστική ιστορία καθώς και στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Στο μυθιστόρημα «Μελάνι στη δαντέλα», κεντρική ηρωίδα είναι η Δάφνη Αντωνίου, η οποία είναι γραμματέας σε δικηγορικό γραφείο και εργάζεται σκληρά μετά από την οικονομική καταστροφή που υπέστη η οικογένειά της. Γνωρίζει, κάτω από περίεργες συνθήκες, τον Στέφανο Εμμανουηλίδη, τον ανιψιό του εργοδότη της και ο έρωτας ανάμεσά τους είναι κεραυνοβόλος.

Εκείνος, ωραίος και πλούσιος, θα εγκαταλείψει στα σκαλιά της εκκλησίας την πλούσια αρραβωνιαστικιά του για χάρη της Δάφνης. Κι ενώ το μέλλον φαντάζει υπέροχο στη ζωή των δυο ερωτευμένων, όλα ανατρέπονται με έναν απίστευτο τρόπο. Η μοίρα των οικογενειών τους θα τους χωρίσει και οι δυο θα φτιάξουν τις ζωές τους με άλλους ανθρώπους.

Η Λίλα Ζερβοπούλου που έχει θητεύσει και εργαστεί σε Μέσα ενημέρωσης όπως η εφημερίδα «Η Ημέρα», είναι γεννημένη στην Αθήνα, ωστόσο μεγάλωσε στην Πάτρα.

Είναι αδελφή του δικηγόρου και καρναβαλιστή Γιώργου Φαφούτη και του σκηνοθέτη Παναγιώτη Φαφούτη.  Έχει σπουδάσει ψυχολογία ωστόσο την κέρδισε τελικά η δημοσιογραφία και η συγγραφή βιβλίων. Έχει εκδώσει ακόμη τα βιβλία: «Η Μαρία η Μαριονέττα», «Ο Ψυχομέτρης», «Χαντίς, τα χαρτιά της Πρι­γκίπισσας», «Ένα κοκταίηλ για τη Νέλλη», «Να περπατάς στο Φως… Μύκονος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture