Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Μουσική υποστήριξη στη "Μέριμνα"

Πάτρα: Μουσική υποστήριξη στη "Μέριμνα"

Ευχαριστήριο μήνυμα από την Πρόεδρο του Θεραπευτικού Κέντρου

Συναυλία για την υποστήριξη του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου "Μέριμνα" δόθηκε την περασμένη Κυριακή και η Πρόεδρος του Κέντρου Άννα Ρηγοπούλου - Σπηλιωτακάρα εκφράζει τις ευχαριστίες της.

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση  «Η ΜΕΡΙΜΝΑ»  ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει το φωνητικό σύνολο Πάτρας “Vocal” υπό τη διεύθυνση της κας Κατερίνας Πολυμενάκου και το συγκρότημα “GROOVIN’ HIGH BAND ” που  έπαιξαν και τραγούδησαν για την ΜΕΡΙΜΝΑ, την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014, στο Συνεδριακό - Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η συναυλία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια των θεατών δόθηκαν για την στήριξη του Ιδρύματος και θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των παιδιών που εκπαιδεύονται στο Κέντρο μας.

Οι ενέργειές αυτές συμβάλλουν σημαντικά στο έργο της κοινωνικής ένταξης των παιδιών μας και ενισχύουν με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειές μας για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους εκπαιδευομένους μας".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture