Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα: Δωρεάν ψυχομετρικές δοκιμασίες μνήμης για άτομα με άνοια απο τη "Μνημοσύνη"

Πάτρα: Δωρεάν ψυχομετρικές δοκιμασίες μν...

Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών

Η Ελληνική Εταιρεία Νόσου ALZHEIMER και Συγγενών Διαταραχών Αχαΐας «ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ» πραγματοποίησε στις 07/08/09/-11-2014  Δωρεάν Ψυχομετρικές δοκιμασίες  Μνήμης  για άτομα με μη διαγνωσμένη άνοια καθώς και επανεξέταση παλαιότερων περιστατικών, με στόχο την έγκαιρη διάγνωση της νόσου καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού των Πατρών, δίδοντας την ευκαιρία σε πολλούς από τους συμπολίτες μας να εξετασθούν.

Η "Μνημοσύνη" σε ανακοίνωση της ευχαριστεί "θερμά τον Πρόεδρο κύριο Μαρλαφέκα, το Δ.Σ. καθώς και τον Διευθυντή του Επιμελητηρίου κύριο Ραυτόπουλο, όπου για 3η συνεχόμενη χρονιά μας προσέφεραν φιλοξενία στο χώρο τους , αποτελώντας πολύτιμο αρωγό στην προσπάθεια της "

H Ελληνική Εταιρεία Νόσου ALZHEIMER και Συγγενών Διαταραχών Αχαΐας «ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ» είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ιδρύθηκε το 2006 από συγγενείς ανοϊκών ασθενών, γιατρούς, ψυχολόγους και λοιπούς επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με τη νόσο ALZHEIMER.

Σκοπός της η γνωστική εκπαίδευση και ενδυνάμωση των ασθενών με άνοια μέσω εβδομαδιαίων προγραμμάτων που πραγματοποιούνται στην Ε.Ε.Ν.Α.Σ.Δ. Αχαΐας «ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ» καθώς και η ψυχολογική υποστήριξη των περιθαλπόντων και συγγενών.

Για περαιτέρω πληροφορίες από συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι ή κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο την ανωτέρω νόσο τα τηλέφωνα επικοινωνίας της Ε.Ε.Ν.Α.Σ.Δ. Αχαΐας «ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ» είναι 6945395040 & 6932000414

Η συσπείρωση όλων μας, Λειτουργών Υγείας, Πολιτών, και Πολιτείας είναι απαραίτητη για την καλύτερη διαβίωση των Ασθενών με Άνοια και των Φροντιστών αυτών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being