Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τι συμβαίνει κάθε βράδυ στον πεζόδρομο της Ηφαίστου; - Είναι η Πλάκα της Πάτρας;

Τι συμβαίνει κάθε βράδυ στον πεζόδρομο τ...

Μετατράπηκε εν μια νυκτί στοv πιο πολυσύχναστο δρόμο της πόλης

Συνεχίζεται με την ίδια δυναμική η κοσμοσυρροή που ξεκίνησε από την άνοιξη στον πεζόδρομο της Ηφαίστου ακόμη και τώρα που οι καιρικές συνθήκες δεν ενδείκνυνται για τραπεζάκια έξω. Το comeback του πεζόδρομου που από ξεχασμένο στέκι των eighties μετατράπηκε εν μια νυκτί στο πιο πολυσύχναστο δρόμο της πόλης τις νυχτερινές ώρες ήρθε για να μείνει.

Το ένα μαγαζί ανοίγει μετά το άλλο, παλιά στέκια όπως το Dolce και το Oggi μετατράπηκαν σε Ακουαρέλα και Navona di oggi, ωστόσο τα τρία mods είναι αυτά που κυριαρχούν χαρακτηρίζοντας τον πεζόδρομο, ενώ από τα πιο πολυσύχναστα μαγαζιά είναι μεταξύ άλλων το "ΠαραΤί", το "Carte Postale", το Ch...ouzo, η Κονσέρβα, το Σαντέ, το Χωριό μας το Σοποτό, το Απτάλικο.

Με άξονα τις σκάλες της Γεροκωστοπούλου και οι δύο πλευρές της Ηφαίστου μέχρι και την Ερμού όπου βρίσκονται το Βανύλια υποβρύχιο και το Μπάσκλας πλημμυρίζουν από κόσμο.

Μπορεί λόγω καιρικών συνθηκών να μην επικρατεί επί του πεζοδρόμου ο συνωστισμός του καλοκαιριού, ωστόσο η κίνηση έχει μεταφερθεί στο εσωτερικό των μαγαζιών. Από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 4-5 τα ξημερώματα καθημερινά και ενώ η υπόλοιπη πόλη ακόμη και οι πεζόδρομοι του κέντρου …κοιμούνται η Ηφαίστου σφύζει από ζωή. Ζωή που της δίνουν κυρίως οι νεαρές ηλικίες και οι φοιτητές πίνοντας μπύρα, ούζο, κρασί ή τσίπουρο και τσιμπώντας μεζέδες και ποικιλίες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight