Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Σωτήρης Μπιλιανός, Θεόδωρος Ξυλιάς, Νίκος Θεοδωρόπουλος και Βασίλης Σαλπιστής με τον Κώστα Χριστόπουλο

Σωτήρης Μπιλιανός, Θεόδωρος Ξυλιάς, Νίκο...

Ποιοί είναι, τι πιστεύουν

Η «Νέα Πόλη» ανακοινώνει τρεις νέους υποψηφίους με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Χριστόπουλου. Αυτοί είναι οι: Σωτήρης Μπιλιανός, Θεόδωρος Ξυλιάς, Νίκος Θεοδωρόπουλος και Βασίλης Σαλπιστής.

·         Ο Σ. Μπιλιανός μετά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του συνδυασμού, δήλωσε:«Αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά της πόλης στην οποία γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι, συμπορευόμενος με τον Κώστα Χριστόπουλο. Έναν νέο, έντιμο, ικανό και εργατικό άνθρωπο, με κοινό στόχο να δημιουργήσουμε τη «Νέα Πόλη» που αξίζουμε, που ονειρευόμαστε, που ταιριάζει σε μας και τα παιδιά μας».

Ο Σωτήρης Μπιλιανός, είναι 37 ετών. Υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία, είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Καρρά, και πατέρας τριών παιδιών. Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής του Τ.Ε.Ι. Πειραιά, Πτυχιούχος Βυζαντινής Μουσικής-Ιεροψάλτης, Αθλητής δρόμων αντοχής, Πρωταθλητής Ελλάδος και Βαλκανιονίκης.

·         Ο Θεόδωρος Ξυλιάς σε δήλωσή που έκανε για την υποψηφιότητά του με τη «Νέα Πόλη»  αναφέρει:«Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κώστα  Χριστόπουλο γιατί πιστεύω πως η πόλη πρέπει να βγεί από την μιζέρια, την στασιμότητα, τα αδιέξοδα, είναι  ώρα η Πάτρα να αλλάξει πορεία».

·         Ο Ν. Θεοδωρόπουλος δήλωσε για την υποψηφιότητά του με τη «Νέα Πόλη»:

«Αποδέχτηκα ευχαρίστως την τιμητική πρόταση που μου έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Χριστόπουλος, να συμμετέχω για πρώτη φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιό του στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου. Θεωρώ ότι ο Κώστας Χριστόπουλος διαθέτει τα καταρχήν προσόντα που πρέπει να έχει ένας δημοτικός άρχοντας , να είναι δηλαδή τίμιος με τον εαυτό του καθώς και με το επαγγελματικό του περιβάλλον. Όραμα μας να δώσουμε στην πόλη μας μια νέα πνοή. Να κάνουμε την Πάτρα μας την πόλη που γεννηθήκαμε και αγαπάμε πρότυπο πόλης, ανθρώπινη, φιλική και να την θέσουμε και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης. Έχουμε την διάθεση, την θέληση και την ικανότητα να ξαναδώσουμε στην Πάτρα μας την χαμένη της αίγλη, μακριά από κομματικές εξαρτήσεις και οικονομικά συμφέροντα, που τόσα χρόνια την ταλαιπώρησαν. Έχουμε την δύναμη και την θέληση, νέοι άνθρωποι να εργαστούμε ανιδιοτελώς για περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη, λιγότερη  γραφειοκρατία και αναποτελεσματικότητα. Η Πάτρα δεν αντέχει άλλα ευχολόγια και προεκλογικά πυροτεχνήματα. Είναι ώρα για έργα. Είναι ώρα  να σηκώσουμε τα μανίκια και να κάνουμε την Πάτρα μας μια “ΝΕΑ ΠΟΛΗ”».

·         Ο Β. Σαλπιστής δήλωσε για την συμμετοχή του στο συνδυασμό «Νέα Πόλη»:

«Ευχαριστώ θερμά τον Κώστα Χριστόπουλο για την πρόσκληση που μου απηύθυνε, να συμμετάσχω στη «Νέα Πόλη». Οι απόψεις μας για το παρόν και το μέλλον της Πάτρας μας ταυτίζονται και ευελπιστώ μέσα από την «Νέα Πόλη» να προσφέρω στην εξέλιξη και την ανάπτυξη της πόλης των Πατρών».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014