Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Πάτρα: Οκτώ Πατρινοί στο ψηφοδέλτιο Δημαρά «Τώρα για την Πάτρα»

Πάτρα: Οκτώ Πατρινοί στο ψηφοδέλτιο Δημα...

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Την υποψηφιότητά τους με τον Γιάννη Δημαρά και την παράταξη «Τώρα για την Πάτρα» ανακοινώνουν σήμερα οκτώ νέοι συμπολίτες μας. Πρόκειται για τους Ιωάννη Δρίτσα, Ευανθία Κρασαδάκη, Φίλιππο Μιχόπουλο, Δημήτρη Μοθωναίο, Φάνη Αντωνόπουλο, Κωνσταντίνα Αστεριώτη, Ραφαήλ Μίντζα και Ευάγγελο Βογιαντζή.

O ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Ουαλίας, με γνωστικό Αντικείμενο Κλινική Εγκληματολογία και έμφαση στη Θεραπευτική Αντιμετώπιση της Νεανικής Παραβατικότητας.

Είναι  Επιστημονικό Στέλεχος και Συνεργάτης των Προγραμμάτων Απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ και ΟΚΑΝΑ, Επιστημονικός Συνεργάτης κατά το παρελθόν του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Τμήμα Κοινωνικής διοίκησης, Υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Ελλάδος, και του Πανεπιστημίου της Ουαλίας, Ιδρυτικό Στέλεχος στο Πρόγραμμα «Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ HUDOLIN ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΥ» σε συνεργασία με το Κέντρο πρόληψης της Ουσιο-εξάρτησης Πάτρας.

Εργάζεται ως Εκπαιδευτικός στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας

Σε δήλωσή του για τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα  με τον Γιάννη  Δημαρά αναφέρει:

«Απαντώντας στην τιμητική για εμένα πρόσκληση του κυρίου Δημαρά να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιό του θεωρώ ότι ο κος Δημαράς  αποτελεί παράδειγμα εντιμότητας και προσπάθειας στη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, και μάλιστα σε ένα χρονικό διάστημα ιδιαίτερα βεβαρυμμένο από την ανεπάρκεια των οικονομικών πόρων.

Η ομάδα στο ψηφοδέλτιο της παράταξης αποτελείται από πολλούς νέους ανθρώπους με μεστές ιδέες και προτάσεις, και αυτό αποτελεί την καλύτερη ελπίδα για εμένα και όσους προσπαθούμε για το καλύτερο στην  Πάτρα ».  Για τους λόγους αυτούς δηλώνω την υποψηφιότητα μου με την παράταξη «ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ »

 

H ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΡΑΣΑΔΑΚΗ γεννήθηκε στον Κουρνά Αποκορώνου Χανίων το 1961 και είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός.

Ήρθε στην Πάτρα το 1979 για τις σπουδές της  στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ζει μόνιμα στην Πάτρα από  το 1992 , παντρεμένη με τον  Άγγελο Ιγγλέση.

Ασκεί  το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού , ως ελεύθερος επαγγελματίας, με αντικείμενο μελέτες , επιβλέψεις , κατασκευές ιδιωτικών έργων και κατασκευές δημοσίων έργων.

Σε δήλωσή της αναφέρει: «Την Πάτρα την ένιωσα πατρίδα μου από τα φοιτητικά μου χρόνια και τώρα πλέον είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου, αφού τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου τα έχω ζήσει εδώ.

Σε δήλωσή της για τους λόγους που κατεβαίνει με το συνδυασμό Δημαρά αναφέρει:

«Με την πόλη μας έχω ασχοληθεί από την εκπόνηση της διπλωματικής μου εργασίας και στην συνέχεια λόγω της επαγγελματικής μου δραστηριότητας έχω αποκτήσει άποψη για τις παρεμβάσεις που έχει ανάγκη .

Η παράταξη «Τώρα για την Πάτρα» στην παρούσα θητεία της έθεσε τις βάσεις για να αποκτήσουμε ένα λειτουργικό Δήμο και να οραματιστούμε μια όμορφη και φιλική πόλη .»

 

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ είναι Χημικός Μηχανικός με περισσότερα από 18 χρόνια επαγγελματική και ερευνητική εμπειρία και  ειδικότητα στην επεξεργασία αποβλήτων. Έχει εργαστεί για 16 χρόνια στις ΗΠΑ, ως υπεύθυνος σχεδιασμού, λειτουργίας και διεύθυνσης σε δεκάδες έργα αποκατάστασης εδαφών και υπογείων υδάτων από τοξικά απόβλητα, βιολογικών καθαρισμών και μονάδων επεξεργασίας αστικών, βιομηχανικών και αγροτικών αποβλήτων. Έχει κάνει σειρά δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά και παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια, και είναι μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος.

Αποφοίτησε από το Πρότυπο Γυμνάσιο Πατρών, είναι μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Μηχανικών Περιβάλλοντος, κατέχει επαγγελματική άδεια Πολιτικού Μηχανικού στην Πολιτεία της Καλιφόρνια, είναι Διπλωματούχος των Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχος Master των Χημικών Μηχανικών του University of Southern California (Λος Αντζελες) και Διδάκτορας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του University of Cincinnati.

Διαμένει μόνιμα στην Πάτρα, είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

Σε δήλωσή του αναφέρει:

«Στηρίζω και θέλω να βοηθήσω τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Δημαρά γιατί στην πρώτη θητεία του απόδειξε στην πράξη ότι διαθέτει όραμα και ταυτόχρονα είναι έντιμος, ικανός, μεθοδικός και αποτελεσματικός κάτω από αντίξοες συνθήκες. Τα θετικά είναι πολύ περισσότερα από τα αρνητικά, γι αυτό αξίζει και δικαιούται την ευκαιρία  να ολοκληρώσει όλα τα έργα που τα τρεισήμισι προηγούμενα χρόνια θεμελίωσε και δρομολόγησε.  Η νέα γενιά αξίζει μια καλύτερη Πάτρα, και ο Γιάννης Δημαράς μπορεί.»

O ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΘΩΝΑΙΟΣ εργάζεται για πολλά χρόνια στον χώρο των αυτοκινήτων. Έχει τελειώσει το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο, με ειδίκευση στην Οικονομία και τη Διοίκηση. Έχει εργαστεί στο παρελθόν στο Γραφείο Εθελοντισμού και είναι εθελοντής στην Ομάδα «Έψιλον».

 

Σε δήλωσή του αναφέρει: «Σαν νέος άνθρωπος με ενδιαφέρον για την πόλη στην οποία ζω και εργάζομαι, αποφάσισα να δώσω  το «παρών» στις εκλογές για την πόλη μου και να παλέψω, μαζί με άλλους νέους ανθρώπους, για να αλλάξουμε τα πράγματα, για να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τη Πάτρα. Η πόλη μας χρειάζεται όλους και μας έχει ανάγκη όλους. Δεν αρκεί να παρακολουθούμε όσα συμβαίνουν για εμάς χωρίς εμάς.

Η νέα γενιά έχει τη δική της ευθύνη και οφείλει να καταθέσει τις δικές της προτάσεις και να παλέψει για να κάνει πράξη τα δικά της οράματα.»

O ΦΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ γεννήθηκε στην Πάτρα το 1986. Είναι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου και εργάζεται σε εταιρία τροφίμων. Παράλληλα ασχολείται  με την αθλητική ειδησεογραφία και έχει αθλητικό portal.

Σε δήλωσή του για την υποψηφιότητά του ανέφερε: «Η τιμιότητα του Γιάννη Δημαρά είναι το βασικό μου κριτήριο. Παράλληλα εκτιμώ ιδιαίτερα την δουλειά που έγινε για το νοικοκύρεμα του Δήμου και πιστεύω πως ο Δήμος μας πλέον έχει όλα τα φόντα για να προχωρήσει μπροστά.

Προσωπικά θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την πόλη μας».

 

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΣΤΕΡΙΩΤΗ έχει γεννηθεί το 1974 διαμένει στο Νέο Σούλι Πατρών και ασχολείται με τα οικοκυρικά.

Σε δήλωσή της για τους λόγους για τους οποίους κατεβαίνει στις εκλογές με τον Γιάννη Δημαρά αναφέρει: «Το ενδιαφέρον μου  για τον τόπο μου, το Σούλι, και η αγάπη μου για την Πάτρα με οδήγησαν στο να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του  Γιάννη Δημαρά, καθώς πιστεύω στην εντιμότητά του, στο ήθος και την εργατικότητά του. Αν δουλέψουμε όλοι μαζί για την Πάτρα, αν δώσουμε το «παρών» δυναμικά και με πίστη θα μπορέσουμε να καταφέρουμε πολλά.».

 

O ΡΑΦΑΗΛ ΜΙΝΤΖΑΣ έχει γεννηθεί το 1993. Έχει τελειώσει το Εκκλησιαστικό Λύκειο και είναι αγρότης. Για την υποψηφιότητά του αναφέρει:  «Ενδιαφέρομαι για τα κοινά, με απασχολεί το μέλλον του χωριού μου – Σούλι Πατρών και πιστεύω ότι μόνο όταν συμμετέχουμε ενεργά στα κοινά μπορούμε να αλλάξουμε κάτι.

Κατεβαίνω ως υποψήφιος με την παράταξη του κ. Δημαρά στην τοπική κοινότητα Σουλίου γιατί ο κ. Δημαράς ήταν ο Δήμαρχος που νοικοκύρεψε τον Δήμο  και έχει κάνει σημαντικές παρεμβάσεις στην πόλη μας.

Πιστεύω ότι αν του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να είναι ξανά Δήμαρχος θα αλλάξει την πόλη μας σε πολλά θέματα.»

 

O ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΟΓΙΑΝΤΖΗΣ, γεννήθηκε το 1961, είναι παντρεμένος   και έχει δύο παιδιά. Είναι συνταξιούχος ΝΑΤ.

Σε δήλωσή του αναφέρει:

«Μαζί με τον Γιάννη Δημαρά,  μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και για τη νέα γενιά. Είναι υποχρέωση όλων μας να βάλουμε ένα λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να αλλάξουμε όσα μας ενοχλούν  και να καταθέσουμε προτάσεις για την πόλη στην οποία ζούμε και την οποία αγαπάμε.

Ο Γιάννης Δημαράς είναι η δύναμη που εγγυάται ότι οι κόποι δεν πάνε χαμένοι, ότι κάτι αλλάζει στο πελατειακό σύστημα διοίκησης του Δήμου, ότι μπαίνει τάξη και γίνεται νοικοκύρεμα. Για αυτό και  στηρίζω τον συνδυασμό του και δίνω μαζί του τη μάχη για τις εκλογές.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014