Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξεκινάει το 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών θιάσων "Μώμος ο Πατρεύς"

Ξεκινάει το 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρ...

Ο Σάτυρος του Πατρινού Καρναβαλιού ο ερασιτέχνης του κερατά, "Μώμος ο Πατρεύς" ανεβαίνει στο σανίδι με σκοπό τον γέλωτα ιοβόλο και λυτρωτή

Μπήκαμε στη βδομάδα του «Μώμου»! Ο σάτυρος του Πατρινού Καρναβαλιού, ο ερασιτέχνης του κερατά, ανεβαίνει στο σανίδι κι αυτή τη φορά θα μπορέσει να τον απολαύσει πολύς κόσμος.

H αλλαγή του χώρου φέτος της διεξαγωγής του φεστιβάλ στο πολύ μεγαλύτερης χωρητικότητας θέατρο «Πάνθεον» (από το Δημοτικό Θέατρο που γινόταν τα τελευταία χρόνια) θα δώσει τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει πολύ μεγαλύτερο κοινό που έχει αγκαλιάσει με θέρμη όλα αυτά τα χρόνια το εγχείρημα θέτοντας τις πιο στέρεες βάσεις του θεσμού.

Στο θέατρο «Πάνθεον» φέτος, θα παιχτεί δύο φορές η σπονδυλωτή παράσταση των σατυρικών δεκαλέπτων (Παρασκευή 7/2/2014 ώρα: 21:00 & Σάββατο 8/2/2014 ώρα: 20:00) που κατέθεσαν 11 ερασιτεχνικοί θίασοι απ’ όλη τη χώρα. Αίγινα, Αμάρυνθος, Ίλιον, Παραμυθιά, Αθήνα, Φιλιάτες, Ιερισσός, Σάμος και 3 πατρινές ομάδες επιμένουν στον γέλωτα, ιοβόλο και λυτρωτή.

 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας «Ρεφενέ» και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας έκαναν το δύσκολο, δυνατό και το ελάχιστο, αρκετό για να υποδεχτεί η πόλη τους προσκεκλημένους της. Το φεστιβάλ διανύει τον 6ο χρόνο ζωής, τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρείας, Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων Μουσικοσυνθετών & Μεταφραστών και το φετινό του θέμα είναι ένα Poli-Neoeliniko Mouseio!

Αν στήναμε δηλαδή ένα μουσείο αντιπροσωπευτικό της ελληνικής πραγματικότητας –σήμερα- τι θα βάζαμε μέσα; Σπεύσατε να το επισκεφτείτε καθότι αντάξιο του μεγαλείου της πατρίδος ή της… παρτίδ(ο)ς , όπως διατείνονται κάποιοι, προφανώς αγράμματοι.

Γενική είσοδος 8 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων στο ταμείο του «Πάνθεον» από 1/2/2014 18:00-21:00 καθημερινά. Κρατήσεις δεν είναι δυνατό να γίνουν, λόγω μεγάλης ζήτησης.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2610-325778 & 6955-514155 (18:00-21:00) ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture