Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Σεμινάριο για το επιχειρείν από την ΕΕΔΕ

Πάτρα: Σεμινάριο για το επιχειρείν από την ΕΕΔΕ

Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση υφιστάμενων, νέων και υπό σύσταση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Στο πλαίσιο του Προγράμματος ΕΣΠΑ 2007 – 2013 «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών», το Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ανακοινώνει τη διοργάνωση εκπαιδευτικού σεμιναρίου επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο: «Επιχειρηματικότητα, Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».

Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση υφιστάμενων, νέων και υπό σύσταση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδύσεων προσανατολισμένων στην καινοτομία, το περιβάλλον και τις τεχνολογίες πληροφορικής καθώς και η απευθείας τόνωση αυτών σε συνθήκες οικονομικής κρίσης.

Το σεμινάριο στοχεύει στην παροχή πρακτικής γνώσης και εμπειρίας σε όσους ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ώστε να μετατραπεί η επιχειρηματική τους ιδέα σε βιώσιμο επιχειρηματικό σχέδιο.

Απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα και σε επιχειρηματίες Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που θέλουν να ενημερωθούν για νέες εφαρμογές αναφορικά με τις υφιστάμενες συνθήκες που επικρατούν.

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 75 ώρες και η ημερομηνία έναρξής του έχει προγραμματιστεί για τις 3 Απριλίου 2013, ημέρα Τετάρτη. Η κατάρτιση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ στο κέντρο της Πάτρας, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

-          Βασικές Αρχές Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας

-          Έναρξη Νέας Επιχείρησης (Business Startup)

-          Ανάπτυξη και Αξιολόγηση Επιχειρηματικών Σχεδίων

-          Στρατηγική Επιχειρηματικού Σχεδιασμού

-          Οργάνωση Λογιστηρίου, Μηχανογραφημένη Λογιστική & Κοστολόγηση

-          Μάρκετινγκ & Πωλήσεις

-          Ηλεκτρονικό Επιχειρείν

-          Περιβάλλον, Υγιεινή & Ασφάλεια

-          Πηγές Χρηματοδότησης των Startup Επιχειρήσεων – Επιδοτήσεις

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό, το οποίο θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν για την αξιολόγηση του κριτηρίου «Επαγγελματική Κατάρτιση» στην υποβολή του επιχειρηματικού τους σχεδίου.

Επιπλέον, η επόμενη σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, έχει ως ημερομηνία έναρξης την Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013.

Το Πρόγραμμα αυτό, που απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση σε όλη την Ελλάδα.

Το Πρόγραμμα διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί) στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ στην Πάτρα. Το διδακτικό προσωπικό, αποτελείται από καταξιωμένους μάνατζερ και έγκριτους ακαδημαϊκούς με μακρόχρονη εμπειρία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, οι οποίοι συνεργάζονται χρόνια με την ΕΕΔΕ.

Το κόστος του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί με το 0.45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των Προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, υπόψη κ. Ρούλας Ιωάννου, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, Τηλ. 2610 318573, Fax: 2610 361517, e-mail:  [email protected], website:  www.eede.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά