Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Αγάπη «μέθυσε» πάνω από 65.000 θεατές και συνεχίζει…

Η Αγάπη «μέθυσε» πάνω από 65.000 θεατές ...

Μεγάλη εμπορική επιτυχία σημειώνει η ρομαντική Ελληνική κινηματογραφική ταινία «Love in the end-Η Αγάπη έρχεται στο τέλος»

Το επιτυχημένο άνοιγμα της ταινίας «Η Αγάπη Έρχεται στο Τέλος» συνεχίζεται, φέρνοντας συνολικά 65.000 ανυποψίαστους κινηματογραφόφιλους – και μη - στις κινηματογραφικές αίθουσες Ελλάδας και Κύπρου,  μέσα στις πρώτες 4 ημέρες κυκλοφορίας και προβολής της ταινίας.

Η νέα ελληνική παραγωγή της εταιρείας Odeon - η οποία έκανε πρεμιέρα με 22.000 εισιτήρια στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα της «γιορτής των ερωτευμένων», πετυχαίνοντας το 3ο πιο επιτυχημένο, εισπρακτικά, άνοιγμα ελληνικής ταινίας στη σύγχρονη ιστορία  και συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία, έχοντας πλέον κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Η ταινία «Η Αγάπη Έρχεται στο Τέλος» που παίζεται και στην Πάτρα στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε, αποτελεί την πιο αντιπροσωπευτική, ελληνική, ερωτική ιστορία, καθώς στα ενενήντα χορταστικά της λεπτά ξεναγεί το κοινό σε τρεις αληθινές ιστορίες ανεκπλήρωτου έρωτα, οι οποίες αποκτούν, πλέον, το happy end που ποτέ δεν είχαν!

Κι όλο αυτό βέβαια, με την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Ρόδο και την Κωνσταντινούπολη να στήνουν ένα πανέμορφο υπόβαθρο, που όπως και στην αληθινή ζωή αγκαλιάζουν τις αδύναμες αγάπες και μας προσφέρουν συνεχώς καινούριους λόγους να ζήσουμε έντονα, να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε.

Οι τρεις ιστορίες: Ένα κορίτσι που φοβάται να αισθανθεί, ερωτεύεται.  Ένας άνδρας που λέει ψέματα επειδή  δεν  τολμάει να εκφράσει αυτά που νιώθει, πρέπει τώρα να πει την αλήθεια. Κι ένα ζευγάρι που κανείς από τους δύο δεν πιστεύει στον έρωτα, δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλο. Μικρές ιστορίες για τα εμπόδια του έρωτα. Αλλά και για την ομορφιά, τον ίλιγγο, τα μυστικά και τις αποκαλύψεις του. Ιστορίες για τον έρωτα που νικάει κάθε εμπόδιο. Στο τέλος.

Στην ταινία του Βασίλη Κεχαγιά όπου το μουσικό της θέμα τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος παίζουν νέοι ηθοποιοί όπως ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο Πάνος Βλάχος, η Τζωρτζίνα Λιώση, ο Νικόλας Αγγελής, κ.α.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture