Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μάκης Γιατράς: "Πέσαμε σε μια φοβερή ΑΕΚ"

Μάκης Γιατράς: "Πέσαμε σε μια φοβερ...

Τόνισε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Εσπέρου ΑΟΠΑ

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ (79-69) στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο «Παναγιά Αλεξιώτισσα» στην πρεμιέρα της Β' Εθνικής μπάσκετ, αλλά με την εμφάνισή του άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. "Πέσαμε σε μια φοβερή ΑΕΚ, η οποία είχε τρομερή ευστοχία" δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Μάκης Γιατράς και συμπλήρωσε:

"Μειώσαμε τρεις φορές αλλά οι αντίπαλοι πάντα είχαν τον τρόπο να μας ξεφεύγουν. Παιδιά που έπαιξαν για πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο στάθηκαν αξιοπρεπώς και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με τον ίδιο ζήλο, το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής είναι μαραθώνιος".

"Περάσαμε από μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια νεανική και με αρκετό ενθουσιασμό ομάδα"τόνισε από την πλευρά του ο προπονητής της ΑΕΚ Βαγγέλης Ζιάγκος και πρόσθεσε: "Στην ΑΕΚ έχουμε συνειδητοποιήσει την κατηγορία που παίζουμε και την ευθύνη που έχουμε. Συνεχίζουμε την δουλειά με χαμηλούς τόνους για να φτάσουμε στον στόχο. Συγχαρητήρια στον Έσπερο ΑΟΠΑ για την δουλειά που κάνει από τις υποδομές μέχρι την πρώτη του ομάδα"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports