Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στεργίου στο thebest.gr: "Είναι επιπλέον κίνητρο ότι στις μεγάλες διοργανώσεις εκπροσωπώ την χώρα μου"

Στεργίου στο thebest.gr: "Είναι επι...

Η Πατρινή αθλήτρια διπλασίασε τις συμμετοχές της σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Η δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της Αντωνίας Στεργίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες την φέρνει στην κορυφή των Πατρινών αθλητών του στίβου και όχι μόνο, αφού η έμπειρη άλτρια έχει τα τελευταία πέντε χρόνια την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στο ύψος. Το όνειρο της συμμετοχής στην κορυφαία διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο και στη δεύτερη της παρουσία αυτή τη φορά στο Λονδίνο ήθελε τον τελικό.

Έναν τελικό που έφτασε πολύ κοντά του αλλά με 13πλή ισοβαθμία έμεινε εκτός, αφού η πρόταση των αθλητριών να συνεχίσουν οι 14 κοπέλες που είχαν περάσει το 1.93μ. δεν έγινε δεκτή από τους κριτές και έτσι με αποτυχημένες προσπάθειες στο 1.96μ. η Στεργίου έμεινε εκτός.

Η έμπειρη αθλήτρια στο thebest.gr τόνισε για τον αγώνα της: "Πλήρωσα τα προβλήματα όλης της χρονιάς, ωστόσο αν ήμουν πιο συγκεντρωμένη και περνούσα με την πρώτη όλα τα άλματα θα ήμουν στον τελικό. Ήθελα το κάτι παραπάνω γιατί στις μεγάλες διοργανώσεις δεν αγωνίζομαι σαν Στεργίου αλλά εκπροσωπώ τη χώρα μου και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο".

Ωστόσο οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι η γιορτή του αθλητισμού και η Αντωνία Στεργίου σχολίασε αυτή την εμπειρία στο thebest.gr:

"Mέχρι τον αγώνα μου όλα γύριζαν γύρω από αυτόν δεν μπορούσα ούτε να χαλαρώσω, ούτε να αφεθώ γιατί είχα έναν στόχο. Ο αγώνας εξελίχθηκε όπως εξελίχθηκε με τα καλά και τα λυπητερά του, αλλά πλέον απολαμβάνω την κάθε στιγμή στη γιορτή του αθλητισμού. Είναι μεγάλη εμπειρία να είσαι τόσο κοντά με αθλητές και αθλήτριες από άλλες χώρες, με άλλες κουλτούρες και πλέον αυτό που κάνω είναι να χαλαρώσω και να το απολαύσω".

ΑΜΑΛΙΑ ΛΑΛΙΩΤΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports