Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Στους Δικηγόρους το φετινό επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Στους Δικηγόρους το φετινό επαγγελματικό...

Επικράτησαν στα πέναλντι των Ιατρικών Επισκεπτών

Στα πλαίσια του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου επαγγελματικών τάξεων με την επωνυμία «ΚΩΣΤΑΣ  ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ» που διοργανώνει το Τμήμα Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Πατέρων,  διεξήχθη  ο τελικός  του πρωταθλήματος μεταξύ της  ομάδα των Δικηγόρων και των Ιατρικών Επισκεπτών, που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις «DA LUZ» παρουσία πολλών θεατών.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, με αμείωτο ενδιαφέρον και συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ, η  ομάδα των ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ  επικράτησε με σκορ 7–5 (στα πέναλτι,  2 - 2  η κανονική διάρκεια).

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν οι απονομές στις ομάδες του τελικού, καθώς και στις δυο τριταθλήτριες ομάδες, της Αστυνομίας και των Ελεύθερων Επαγγελματιών, ενώ τιμήθηκαν και οι δεκαεννέα ομάδες που συμμετείχαν στην διοργάνωση.

Επίσης τιμήθηκε ο Δημήτρης Τσαούσογλου, επί πολλά χρόνια πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και από τους πρωτεργάτες του θεσμού, καθώς και ο Δημήτρης Βέρρας υπεύθυνος των αθλητικών εγκαταστάσεων «DA LUZ»  για την μεγάλη βοήθεια που παρείχε καθ΄ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Τέλος ο βοηθός Δημάρχου υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Νίκος Κωστόπουλος, ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή, τους συμμετέχοντες και τους συντελεστές της για την τόσο ποσοτικά, όσο και ποιοτικά επιτυχημένη διοργάνωση και εξέφρασε την ευχή, την επόμενη χρονιά να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια, επισημαίνοντας πως τέτοιες εκδηλώσεις προσδίδουν μαζικότητα στον αθλητισμό, ενώ  προέτρεψε τους αγωνιζόμενους να ανανεώσουν το ραντεβού τους για την νέα σεζόν.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεγάλος αριθμός Δικαστών και Εισαγγελέων,  ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Παπάκος Νίκος, καθώς και οι βοηθοί Δημάρχου κ.κ. Κωστόπουλος Νικόλαος και Καρκούλιας Χαράλαμπος.

* Οι οργανωτική επιτροπή θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δικηγορικό Σύλλογο, τους Ιατρικούς Επισκέπτες, την ΑΜΣΤΕΛ, τον κ. Θεοφανόπουλο Γεώργιο, τους αδελφούς Μιχαλόπουλου  «ΕΝΤΕΛΒΑΪΣ» και τις αθλητικές εγκαταστάσεις  «DA LUZ»,  που ήταν και οι χορηγοί της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters