Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ροδούλα Ζήση: Πολιτική παρέμβαση ο υποβιβασμός Βόλου και Καβάλας

Ροδούλα Ζήση: Πολιτική παρέμβαση ο υποβι...

Μαζί με τον έτερο βουλευτή Μανγησίας του ΠΑΣΟΚ Κ. Καρτάλη θα καταθέσουν ερώτηση προς τον κ. Γερουλάνο

Ως πολιτική παρέμβαση χαρακτήρισε τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Ροδούλα Ζήση, καταλογίζοντας στην κυβέρνηση ότι με την επίμαχη απόφαση της ΕΕΑ αυτοαναιρέθηκε. Μάλιστα, σε συνεννόηση με τον έτερο βουλευτή Μανγησίας του ΠΑΣΟΚ Κ. Καρτάλη θα καταθέσουν ερώτηση προς τον κ. Γερουλάνο, ζητώντας εξηγήσεις για την επίμαχη απόφαση.

«Ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού Βόλου είναι καθαρά πολιτική παρέμβαση. Γίνεται το θύμα για να εξιλεωθεί όλη η παθογένεια του ποδοσφαίρου και της κεντρικής παράγκας. Αυτά που λέγαμε όλες αυτές τις ημέρες, οι υποψίες μας και οι φόβοι μας βγήκαν αληθινοί. Η κυβέρνηση είχε υποστηρίξει ότι δεν γίνεται πολιτική παρέμβαση και θα προσπαθήσουμε για την εξυγίανση, αλλά αυτοαναιρέθηκε, δήλωσε η κ. Ζήση στον Sport Fm Μαγνησίας και στο ίδιο ύφος πρόσθεσε:

«Τελικά με παρέμβαση πολιτική υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου. Καταλαβαίνω την αγανάκτηση του κόσμου, δεν πρέπει η εικόνα μας να δυναμιτίζει το κλίμα. Να έχουμε μια δίκαιη απόφαση και να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας.

«Για μένα», παρατήρησε, «τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, οι προσπάθειές μας, η βούληση, η συμβολή μας υποβαθμίστηκαν από την ίδια την κυβέρνηση. Δεν τήρησε αυτά που υποσχέθηκε. Στηρίζουμε την κυβέρνηση, την εξυγίανση, τις καλές πολιτικές και καλές πρακτικές, αλλά δεν μπορούμε να δεχτούμε αυτή την παρέμβαση σε μια επιτροπή, που είναι το όργανο της ΓΓΑ».

Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο της Βουλής, ο Ολυμπιακός Βόλου γίνεται το θύμα «για να εξιλεωθεί όλη η παθογένεια του ποδοσφαίρου και της κεντρικής παράγκας». «Όταν δεν υπάρχουν στοιχεία ούτε τυπικά ούτε ουσιαστικά είναι άδικο», υποστήριξε ενώ για τον υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο, σχολίασε: «Χθες, τέσσερις με πέντε ώρες που ήμασταν σε ανοικτή γραμμή για την ομάδα, δεν σήκωνε κανείς το τηλέφωνο. Δεν είμαστε εμείς οι βουλευτές που ορίζουμε την κυβέρνηση. Δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική στα πρόσωπα. Αν ορίσω εγώ κάποιον, τότε θα έχω την ευθύνη της επιλογής. Ο υπουργός είναι υπουργός και κρίνεται από το λαό».

«Στηρίζω το αυτοδιοίκητο και πιστεύω ότι η απόφαση είναι πολιτική παρέμβαση. Τους έχω πει επανειλημμένως ότι για να σώσετε τις μεγάλες παράγκες νομίζετε ότι θα εξυγιάνετε το ποδόσφαιρο με αυτόν τον τρόπο. Ο κόσμος έχει καταλάβει τι παιχνίδια παίζετε», κατέληξε στις δηλώσεις της η κ. Ροδούλα Ζήση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις