Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ανάμεσα στα "Διαμάντια" και η "Λουξ Μαρλαφέκας"

Ανάμεσα στα "Διαμάντια" και η ...

Μία από τις "υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στη περίοδο της κρίσης"

H Λουξ Μαρλαφέκας εντάχθηκε στον ετήσιο οδηγό «Diamonds 2011 - Οι υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στη περίοδο της κρίσης» της τράπεζας πληροφοριών Stat Bank, πληρώντας τα δέκα σημαντικότερα οικονομικά κριτήρια που είχαν τεθεί μεταξύ των 3.500 μεγαλύτερων εταιρειών στη χώρα μας, σχετικά με την αξιοπιστία και την υγιή τους πορεία.

Οι επιχειρήσεις που αναδείχτηκαν ως οι πιο ανθεκτικές και δυναμικά αναπτυσσόμενες εν μέσω κρίσης, παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας απονεμήθηκαν και οι επιχειρηματικές διακρίσεις Stat Bank Awards 2011. Κατά τη βράβευση της Λουξ, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Μαρλαφέκας, απευθυνόμενος στο γενικό γραμματέα του ΥΠΕΘΟ που παρίστατο στην εκδήλωση, επεσήμανε την επιτακτική ανάγκη αλλαγής του καθεστώτος του νέου αναπτυξιακού νόμου και συγκεκριμένα στο ειδικό καθεστώς των παλιών αφορολόγητων αποθεματικών.

Συγκεκριμένα, δήλωσε σχετικά: «Φύγαμε από ένα καθεστώς πλήρους ευελιξίας κινήσεων και διαφάνειας ελέγχου και θα καταλήξουμε να κρινόμαστε και να αξιολογούμαστε από μια αναποτελεσματική δημόσια διοίκηση για τα δικά μας κέρδη, που θέλουμε να τα μετουσιώσουμε σε επενδύσεις. Ζητάμε τη βοήθεια του υπουργείου ώστε οι ελληνικές επιχειρήσεις που ευσυνείδητα θέλουν να βοηθήσουν τον τόπο τους να συνεχίσουν το ταξίδι. Για να μπορούν να υπάρχουν διαμάντια και να λάμπουν και τις επόμενες χρονιές».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά