Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Μίμης Δομάζος: «Αθάνατος, Στρατηγέ»- Με τη σημαία του Παναθηναϊκού το φέρετρο

Μίμης Δομάζος: «Αθάνατος, Στρατηγέ»- Με ...

Το τελευταίο αντίο στον «Στρατηγό» του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου

Αποχαιρετούν για πάντα σε κλίμα συγκίνησης τον «Στρατηγό» του Παναθηναϊκού.

Η κηδεία του Μίμη Δομάζου πραγματοποιείται σήμερα,  στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών. Από τις 09:00 το πρωί, όμως, η σορός του έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών.

Λίγο πριν τις 14:00, η Ηώ Θεοδώρου συνοδευόμενη από την κόρη της Πόπη Δομάζου, έφτασαν στο παρεκκλήσι, στην Μητρόπολη.

Προτού φτάσει η σορός του Μίμη Δομάζου στη Μητρόπολη για το λαϊκό προσκύνημα, πραγματοποιήθηκε στάση έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου, όπου ο Μίμης Δομάζος μεγαλούργησε και έγινε γνωστός ακόμα και εκτός συνόρων. Το φέρετρο ήταν σκεπασμένο με την πράσινη σημαία του Παναθηναϊκού και από τα μεγάφωνα έπαιζε ο ύμνος της ομάδας που υπηρέτησε και αγάπησε. Στο σημείο βρέθηκε και η κόρη του Πόπη Δομάζου, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση της.

Επώνυμοι κι ανώνυμοι, φίλοι του Παναθηναϊκού, αλλά και άλλων ομάδων, βρέθηκαν στη Μητρόπολη για να που το ύστατο χαιρετισμό στον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και συμπαίκτης του Μίμη Δομάζου, Τάκης Οικονομόπουλος, o Νίκος Καρούλιας, ο Βίκτωρας Μητρόπουλος, οι Βαζέχα και Βάντσικ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ντανιέλ Μπατίστα, αλλά και άλλοι επώνυμοι πήγαν στην Μητρόπολη για να αποχαιρετίσουν τον θρύλο του Παναθηναϊκού.

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Κελεσίδης και Ανδρέας Μπονόβας βρέθηκαν επίσης στη Μητρόπολη Αθηνών, όπως και ο μεγάλος συμπαίκτης του Μίμη Δομάζου στον Παναθηναϊκό, Τότης Φυλακούρης, αλλά και άλλος τερματοφύλακας της ομάδας του Γουέμπλεϊ, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Στεφάνια έχουν στείλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι Βετεράνοι της ομάδας, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Μάριος Ηλιόπουλος, οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οικογένεια Μίμη Παπαϊωάννου, αλλά και πολλές άλλες ομάδες, όπως και πολιτικοί (ο Αλέξης Τσίπρας και ο Δημήτρης Κουτσούμπας).

Με το πέρας της ώρας, όλοι και περισσότεροι άνθρωποι του αθλητισμού έκαναν την εμφάνισή τους στη Μητρόπολη Αθηνών. Μεταξύ αυτών, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ο νυν προπονητής του “τριφυλλιού”, Ρουί Βιτόρια, ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, ο προπονητής της Εθνικής ποδοσφαίρου, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οι πρώην πρωθυπουροί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, ο Δήμαρχος Αθήνας, Χάρης Δούκας, ο γνωστός φίλος της ομάδας, Γιάννης Ζουγανέλης, αλλά και ο πρώην βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπουτσής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports